Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nogogłaszczka

Ależ on mnie czasem wnerwia....

Polecane posty

foch nie dziala ?.... jestes pewna ze mu na Tobie zalezy ? Troche dziwnie sie zachowuje...

lepiej byc nie moze jesli o to chodzi :P Zauwaz, ze na koncu jest "-chuje" :P

No nic, spadam spać. Zostawiam Was tu gołąbeczki ;) A Wielki Foch rano obudzi się w lepszym nastroju. Jak jest wkurzony to sobie musi zostać sam i wtedy już nieważne co tam ja gadam o jakimś czuciu się źle ;p Z czasem może znajdziemy jakąś odpowiednią formę komunikacji. Język migowy może alboco ;) Dobranoc Państwu i dziekuję bardzo za towarzystwo :)

Jestem pewna, że kocha i że mu zależy. Jestem też pewna niestety, że ma swoje dziwactwa. Sama też chodzącym ideałem nie jestem, ale ja chociaż zdaję sobie z tego sprawę...

Hahaha... masz mnie. :D Masakra, cala noc chyba bede wyl z tego zdjecia :D Kolejni 15 letni biali murzyni :>

znalazlas jakiegos Fejka :> Prawdziwy wyglada inaczej :) I nie nosze lancucha jak dla krowy. Mam jedyne jeden srebrny lancuszek z 2 niesmiertelnikami z wyborowej :>

A, mogę przytulić, czemu nie :D Zupapomidorowa przytula :D Będziesz musiał robić pranie :P Plamy z pomidorów tak łatwo nie schodzą :O

ogolnie kobiece rece maja wlasciwosci lecznice, rozgrzewajace i ogolnie sa super 🖐️ Dobrze, ze tak chetnie ich uzywacie :D