Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nogogłaszczka

Ależ on mnie czasem wnerwia....

Polecane posty

pozywienia.. :P Jem czesto ale w bardzooo malych ilosciach :> Co nie oznacza, ze jak jest cos bardzo dobrego to ludzie mnie nie poznaja .. :>

Jesli krew i noc to ofiara musi byc dziewica :D W przeciwnym razie krew sie raczej nie pojawia :>

Walcz! :P Pomysl o jakims daniu dobrym i mi tu opisz. Jestem ciekaw co wybierzesz :D

Gość heheheheheeeeeeee
ale sie usmialam czytajac was;)) pozdrawiam serdecznie;):D troche mi poprawiliscie humor, zwazywszy na to co ja mam w domu od godziny.. :O

Gość heheheheheeeeeeee
to lubie w kafe ze mozna sie posmiac niezle i poflirtowac nieraz:> kiedys tu kogos spytalam o pomoc z komputerem, ktos sie odezwal, troche mi "pojechal", ja sie zaczelam oburzac:P i zaczely sie dokazywanie;D tez w podobnym kilmacie, swietna sprawa taki flircik przez neta:P

Gość heheheheheeeeeeee
a ja to nazywam filircikiem:> taki niezobowiazujacy, z kims nieznajomym, fajna sprawa:)

Gość heheheheheeeeeeee
a co do tematu nogoglaszczki, to moj TZ tez mnie nieraz wnerwia i pomalu chyba dojrzewam do rozstania z nim, sama nie wiem. :O zalezy mi na nim, ale wiem ze nic na sile. jemu tez na mnie zalezy, ale nie potrafi w sobie zmienic pewnych rzeczy, ktore ja bym chciala zeby zmienil. wiec chyba w tej sytuacji niewiele z tego bedzie. sama nie wiem:( i tez mam do niego qpe km

kur.... to kazda moja rozmowa z kobieta to flirt ?:D A pozniej rece ida w ruch... ale grunt e niezobowiazujacy :D

Gość heheheheheeeeeeee
moje rece sa ciagle w ruchu:> :classic_cool: :classic_cool: ]cool] :classic_cool: np. teraz, jak pisze na klawiaturze ;)

Gość heheheheheeeeeeee
no niech ci bedzie ze droczenie sie, dla mnie to wszystko jedno w sumie, bo nigdy flirtu nie uzywalam do poderwania faceta, wobec mnie czasem go uzywano, ale gdy go uzywano, to nigdy nic z tego nei wychodzilo potem:P potem przyszedl taki jeden powiedzial: ty mi sie podobasz i to bardzo;) i to zadzialalo:P po co bawic sie w gierki:);):D

ejj.. pomimo ze ksztalce sie jako informatyk to nie o myszce komputerowej pomyslalem. Chyba ze mna jest rzeczywiscie zle :D

Gość heheheheheeeeeeee
:D chyba tak na szczescie umiesz sie porozumiewac.. w chu..jowym jezyku:D xD

Tak. Chuj jest jak durex - laczy ludzi... Bo nie liczy sie rozmiar rozdzki ale magia w niej zawarta! :D

Gość heheheheheeeeeeee
maly ale wariat powiadasz:P moja kolezanka twierdzi ze takie teorie sprzedaja panowie, ktorzy maja kompleksy i chca sie pocieszyc:>

Gość heheheheheeeeeeee
dobranoc:) 👄

To tak na dzien dobry... ja 10:31:12 poza tym główni wkurwiłeś mnie podejściem ja 10:31:22 że nie, nie masz zamiaru pytać mnie o zdanie ja 10:31:35 i Ty tak postanowiłeś, więc jest ono nieistotne on 10:31:38 Bo nie mam ja 10:31:48 zajebiście

Mój też tak robi... I też mam wtedy ochotę mordować. W ogóle to Zasnęłam oczywiście... Z dobrych dań proponuję kawę :D