Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lylyly

jak nie jestem super ladna to mam szanse na milosc? mam do niej prawo?

Polecane posty

o! pani wyzej dobrze mowi :> Troche zazdrosci i podejrzliwosci dobrze mu zrobi:)

Gość booooga
i jakbysmy byli zdala od siebie to jakbysmy sie juz spotkali to raczej nie myslalby o komputerze czy innych pie**oletach.] hmm to ty wiazesz z nim wspolna przyszlosc? po slubie nie bedzie juz takich gierek bo nie zrobicie sobie przerwy od siebie;) zastanow sie dobrze

Gość lylyly
no mysle o przyszlosci, ale zamieszkalismy ze soba po pol roku trwania zwiazku, w styczniu minie rok jak tak ze soba mieszkamy. staram sie to jakos ratowac. moze jakby poczul zagrozenie ze moze mnie stracic... a z tym wychodzeniem i nie mowieniem.. zastanawiam sie czy to nie dziala na niekorzysc. juz tak robilam i poza pytaniami gdzie bylam nic wiecej nie bylo. pozatym on sie odcina od emocji.. sam mowil ze jak tylko zaczyna cos czuc to odrazu zaczyna o czyms myslec i sie odcinac, zeby nic nie czuc. takze.. czesto po tym jak wychdoze, albo sie spozniam dlugo po pracy.. widze na nim jak na dloni ze jest wsciekly i zazdrosny ale nic po sobie nie daje znac. zaczyna gadac na neutralne tematy i wraca do komutera.. i przez 2 dni wchodzi taki jakby wkurzony, ale to w nim nic nie zmienia. ale tez nie moge narzekac, mimo ze nie daje mi tej czulosci i wiekszej ilosci seksu, oczywiscie nigdy mu nie mowilam ze jestem niezadowolona z seksu, wrecz przeciwnie mowie ze jest super - bo jest super tylko ze chcialabym czesciej. to jest naprawde dobry chlopak, wrecz nieba by mi uchylił, na kazdym kroku stara mi sie pomoc... zawsze moge na niego liczyc. zawsze po mnie przyjedzie, zawsze mi pomoze w zrobieniu czyms do pracy. i pomaga mi w studiach :P tzn tlumaczy matematyke, fizyke i wszystko. kiedys wziol 2 tyg wolnego zeby mnie porzadnie do egzaminu przygotowac... eh

czyli nie jest tak zle :) Powiedz mu, ze moglibyscie to czesciej robic.. albo sama mu to pokazuj - no jestes kobieta nie bede Ci tlumaczyc jak masz biodrami ruszac :D Ja sie powoli klade. Dobrej nocy i zycze powodzonka. 😘

Gość lylyly
taaaaaaaaa ja juz sie nawet przy nim masturbuje. niestety.. czasami nie moze i zadna sila go nie zmusi.