Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreseczka jak mgiełka

Prawie niewidoczna kreseczka na teście ciążowym.

Polecane posty

Staramy się z mężem o dziecko kilka miesięcy. Od października nie miałam okresu (tylko jakies plamienia - a zawsze mam duzy). Robilam pod koniec pazdziernika kilka testow i zaden nie wyszedl pozytywnie. Dzis (w dzien spodziewanej miesiaczki - choc trudno u mnie wyczuc ten dzien bo cykle mam bardzo nieregularne) postanowilam sie sparwdzic kolejny raz (dalej okresu brak). I co wyszlo? Na poczatku myślalam,ze znowu nic z tgo ale po ok 4 minutkach pojawil sie drugi paseczek (bardzo niewyrazny ale jest). Poczekam kilka dni i zrobie raz jeszcze. Ciekawe czy znow sie pojawi kreseczka - ale juz bardziej wioczna. Bo ta widac jak przez mgle.

Właśnie przeczytałam na kafe wypowiedz pewniej osoby: "Tylko czasem na teście Quick Vue widoczna jest pod światło jasna kreseczka, która nie świadczy o ciąży. " Cholera - robilam wlasnie ten test. A kreseczka nie pojawiła sie od razu tylo po 4 minutkach.. Czy ktoras tez miala taki "problem"

Gość hghjyftdrseetqZ
poczekaj kilka dni i powtórz test moja koleżanka tez miała ledwie wdoczną kreskę i miesiąc temu urodziła dziewczynkę. Głowa do góry:)

tak własnie myślę zrobic..chociaz nie wiem czy dzis nie kupie testu innej firmy i jutro znow nie sprobuje.. Ta niepewność mnie wykończy :)

kup inny test po 48h i zobaczysz bo ja tez miałam 2 kreske niewidoczna i za miesiac rodze:)

Gość blady wawa
Witaj powinnaś kupić inne testy ze 2-3 różnych firm

umnie a tescie qiuck vue jako jedyny pokazał ciaze :) własnie delikatna kreseczka a wczesniejsze 3 pre testy NIC

Mnie tylko jedno bardzo niepokoi. Otoż czas w ktorym pojawila sie kreseczka. Nie byla ona od razu. Tylko po kilku minutkach. No nic, dla sw. spokoju kupie dzis jeszcze 2 inne testy i zobaczy sie:) Pozdrawiam Was goraco dziewczyny!

kochana u mnie nie widoczna leko rozowa pojawila sie po 5 minutach do 10 minutach odczytujemy wynik . jestemw 2 miesiacu leci mi 3 miesiac wiec gratuluje :)

A nie jest tak,ze do 5 minut wynik jest wiarygodny? A swoja droga- gratuluje i zycze samych dobrych dni w ciąży!:)

tez robilam ten test co ty .. nie do 10 minut po 10 minutach nie odczytujemy ;) dziekuje i nawzajem ..lecz boje sie o dzidziusia poniewaz dostalam okres..

U mnie ten test podobnie wyszedł, kreska była widoczna pod swiatło, zrobiłam Pre Test po 3 dniach i wyszła gruba krecha;) Powodzenia:) i gratulacje, bo najprawdopodobniej jests w ciazy:)

tak byalm w 4 tyg. ciazy powiedizla ze nie wyklucza ciazy i teraz we wtorek ide do niego... boje sie ale u niektorych kobiet wystepuja krwawienia

Gość dla mnie jako juz zony
mania a mierzysz temp. bo jak jestes w ciazy powinna byc wysoko i bys wiedziala co to za krwawienie jest czy okres ( temp. zazela by spadac) czy nie pozdrawiam i trzymam kciuki za ciebie i za dzidzie

zawsze tem mialam jak sie dowiedzialam o ciazy to mialam 37,2 a teraz mam 36,9

Gość a-nnna
sorki dziewczyny,bo sie nie znam na tyle jeszcze-mówicie o ogólnej temp ciała? czy mierzonej w pochwie/

Gość dziś
dziś mam 50 dzien cyklu @ niema.test robiłam wczoraj.zobaczyłam jedna kreske i wyzuciłam test do smieci,gdy wruciłam z pracy powiedziałam mężowi ze jedna kreska była, kazał pokazać wynik,jak mu pokazałam to stwierdził ze tam jest jakaś słaba krecha,potem też ja zobaczyłam, myślicie zeby powtuzyc test za pare dni czy to po długim czasie ta krecha wyskoczyła?