Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruselka

kaszka nestle zdrowy brzuszek

Polecane posty

Gość kruselka

Moja corka ma 7 miesiecy od 1 miesiaca daje jej pietke z chleba do gryzienia i kasze manne do zupki nic sie nie dzieje czyli nie ma alergi na gluten. Kupiłam kaszke ze sliwka z nestle glutenowa. Mam pytanie czy moge jej zageszczac nia mleko np 2-3 miarki z mleka? . Czy to za wczesnie?? w schemacie zywienia pisze 2-3 gramy na 100 ml. Ale sypkiego produktu czy juz gotowego ??

Gość kasze manne podaje sie
juz od poczatku 5 miesiaca na poczatku malutko i nalezy obserwowac dziecko. A Twoje ma juz 7 wiec bzdury wypisujesz.

Gość kruselka
jakie bzdury?? i dlaczego taka agresja z twojej strony?? Ze nie podaje dziecku glutenu od 5 miesiaca ?? Moja lekarka dopiero teraz od 7 kazala mi wprowadzic gluten. A pozatym pytanie bylo czy moge jej zageszczac ta kaszka i tyloma miarkami. A jak masz głupio mi odpowiadac to w ogole nie pisz.

Gość kruselka
sprostowanie jak ktos nie zrozumial gluten podaje jej od miesiaca. czyli jak miala 6 miesiecy

Gość do krukselka
za podaje mojemu ta kaszke na gesto lyzeczka, zageszczanie nie wyszlo bo ona sie dobrze nie chciala rozpuszczac, robily sie grudki i zatykaly smoczek. Ja nie mierze, sypie tyle zeby byla odpowiednia konsystencja. Przewaznie na butelke 200 ml mleka sypie 3 kopiate lyzeczki kaszki jakiejkolwiek

Gość do krukselka
2-3 g to maja na mysli sypki produkt

Gość kruselka
dziekuje za odpowiedz