Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patryshna

Brak zaufania ?

Polecane posty

Mój problem polega na tym,ze jestem ze swoim chlopakiem po raz drugi-i niestety-brakuje mi zaufania.. Widze,jak on się stara,wiem,ze nigdy mnie nie zdradzil,ale jestesmy z sobą juz 4lata od 3gimnazjum.Jest to sporo czasu - dość młodo zaczelismy I ISTANIEJE U MNEI OBAWA TEGO TYPU-boję sie,ze nie wyszalelismy sie za mlodu-a to sie odbije Nam pozniej.. tym bardziej,ze piszac z Nim szczerze on powiedzial mi o tym "ze ma swoje pokusy,ale zawsze cyt.się ogarnia" ;/ nie wiem co o tym myslec,.. byliscie kiedys w takim związku?? Moze jakas pomoc?

Gość jjjjjjjjjjjjjjj
kochana nie jesteście jeszcze emerytami! możecie szaleć po to jest młodość! po co Ci ktoś komu nie ufasz, taki związek ma marne szanse. albo w jedną albo w drugą stronę. jeśli chcesz być kochana, kochaj i ufaj.

Gość Po kryzysie
Mogę tobie powiedzieć jak u mnie było. Z moja dziewczyną byłem 4 lata od 1 klasy liceum, wszystko było fajnie świetnie, byliśmy tak zwaną idealną parą i miałem do niej 100% zaufanie i ja u niej także, zapewniała że nigdy nie zrobi nic co by zepsuło nasz zwiazek, Ale... W te wakacje pracowała jako kelnerka i w skrócie mówiąc zdradziłą mnie z innym, chociaż zawsze mówiła że brzydzi się zdradą, powiedziała ze nie wie czemu tak zrobiła, poprostu jest zauroczona... I nie chce Ciebie straszyć ale nie można w życiu nic przewidzieć. Jak się jest młodym i w pierwszym poważnym i długim zwiazku to może być tak że jedna osoba będzie chciała zobaczyć jak to jest z innym jak to jest być z kimś nowym... Po 3 miesiacach zrozumiała ze popełniła błąd i próbujemy odbudowac nasz zwiazek i zaufanie, ale to nie jest proste,

Gość cichosza111
Co taka cisza w tym temacie, podajcie swoje opinie

najbardziej,martwi mnei fakt,ze jestesmy z sobą dlugo w tak modym wieku..obawiam się bolu.wielu mi mowi,ze to nei ma szans przetrwac..;/