Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka rurka

Wstydze się swojego mieszkania ...

Polecane posty

Gość kkjkjhbhjb
25 tys za mieszkanie?? to dostałaś je prawie za darmo. To ile Ty zarabiasz, że nie dostaniesz jeszcze 10 tys na remont?? Jeśli regularnie spłacasz raty, to dostaniesz z palcem w nosie. Trudno mi uwierzyc, że nie wyłuskasz 100 czy 200 plna miesięcznie... A jeśli tak jest to dam Ci radę: zmien pracę

Gość kurka rurka
Moje gg to 527569

Gość pomogę pomogę
a myślisz mądralo że tak łatwo jest zmienić pracę dla wielu ludzi 5000 to dużo a dla Ciebie to może jedna pensja jejku jacy ludzie potrafią być bezczelni a poza tym autorka jeszcze ma jeszcze pralkę na raty,więc ileż można dać na kredyty z pensji,przecież trzeba jeszcze za coś żyć

Gość lkkee
chciałabym taki metraż za te pieniądze!!!!!!!!!!! ludzie biorą kredyty po 200tys, 300tys a nawet więcej i też w kiepskim stanie - w Wie ja 6 lat temu dałam 85 tys za 30m, najtańsze mieszkanie, no i do remontu !!!!

Gość kurka rurka
Ogólny stan budynku jest opłakany. Klatka schodowa stan beznadziejny jak w slumsach jakiś :( Tylko ja i mój sąsiad z dołu mamy łazienki i toalety. Reszta biega na dwór. Tragedia ...

Gość michalstachyra
to wszystko jak z dowcipu :) czasem wystarczy wymalowac sciany na bialo, meble odmalowac, zerandole po 3 zl w ikei, meble podobnie, dywan, podloge wymyc wypastowac, i juz. polecam swoje dzialania www.stachyrafreski.pl warszawa i nie tylko pozdrawiam michal