Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abonentka

zmianiam siec na Play bo wkurza mnie ze Era narzuca mi gdzie moge dzwonic a

Polecane posty

Gość abonentka

gdzie nie! czy to moja wina ze maja konkurenta w postaci Playa? dlaczego ja mam placic wiecej za to ze chce zadzwonic do znajomych ktorze maja tel w Playu? rozumiem ze probuja odstraszyc od zakupu Playa ale do jasnej cholery dlaczego w taki sposob? Jesli stawka moze byc taka sama do inych sieci to czemu do Playa mam placic wiecej?! Jakos z Playa zadwonie wszedzie za ta sama stawke i nikt mnie nie probuje karac cena za to ze ktos ma tel w innej sieci. Dla mnie wyglada to tak ze Era Plus i Idea czy tam Orange nie radza sobie z konkurencja Playa i wlasnych klientow "leja po lapach" cena polaczen za wybranie numeru Play! Sorry ale ponad 70gr za minute to ja placiam 10 lat temu a nie teraz. Nie ma glupich pakuje zabawki i wynosze sie na ine podworko. Czy kogos jeszcze to wkurza?

Gość grenadinne
mnie wkurza. :) dlatego zmienilam orange na playa juz 2 lata temu i nie zaluje.

Gość abonentka
swietny pomysl! tylko nie mam dzis czasu:( hmmm a moze wynajme ciebie i ty to zrobisz? proponuje 1mln $ ale po robocie i do rak wlasnych!

Gość abonentka
grenandine - ja to zrobie w polowie grudnia bo mi sie konczy umowa z era. czyli jestes zadowolona z playa, to fajnie:) a powiedz nie przypominaja w zaden sposob orange (jesli chodzi o obsluge klienta) bo stara idea to siec ktorej nie znosze.

Gość abonentka
julek tobie sie cos chrzani. zaliczke to ty mozesz przyjac, idioto.

Gość grenadinne
w sumie nie korzystam z ich DOK-u, wszystko co chce, zalatwiam za posrednictwem konta na ich stronie. ale jestem zadowolona - jasne, przejrzyste zasady, zadnych wiekszych problemow nie mam (czasami problemy z zasiegiem, ale to chyba wszedzie tak jest). place malo, dostaje duzo, jest OK ;)

Gość zdzirson orencz
bo jakbys sie chwile zastanowila to doszlabys do tego, ze to nie operator ustanawia cennik, a urzad regulacji:o 🖐️

Gość a ja wam powiemmmmmmmmmm
dlaczego wszystkie sieci maja drozej do playa...bo play tak samo jak inne sieci korzysta z jakichs tam odbiornikow ale nie placi za to tak jak era,plus i orange....dlatego do playa jest drozej

Gość wiec ja bym playa nie brala
to gowno w ktore mozzesz sie wpakowac...w kazdej chwili moze splajtowac

Gość grenadinne
:D nawet jesli splajtuje, to co z tego? :D to nie jest bank, w ktorym trzymasz pieniadze, ktore mozesz stracic w przypadku plajty. dzwonisz, a pozniej placisz rachunek za to, co wydzwonilas - zgodnie z umowa. gdzie tu ryzyko?

Gość a ja wam powiemmmmmmmmmm
a to ze z przyczyny ze nie placa za te odbiorniki maja taniej telefony niz gdziekolwiek...a to jest nielegalne

"inych sieci to czemu do Playa mam placic wiecej?!" bo Play nie posiada własnej sieci i niby ją buduje wiec urząd regulacji komujnikacji elektronicznej czy jak on się zwie zgodził się na taryfę asymetryczną do play :P więc inni operatorzy nie mają nic do tego że od nich do play drożej :P