Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoras

czy ktoras z mam miala to samo

Polecane posty

Gość czy ktoras

jestem po porodzie 6 miesiecy nie mam podstaw do tego by tak sadzic (chyba) karmie piersia i nie mam jeszcze okresu, ciagle mam schizy ze zaciazylam. kochalismys ie z mezem z zabezpieczniem nigdy raz bez ale to bylo krotko po porodzie ale bez wytrysku w srodku, cholernie boje sie zrobic test. czy ktoras z was tez sie tak schizowala po mimoze nie bylo stosunku bez wytrysku a karmila piersia i nie maila jeszcze okresu... dodam ze od kilku dni boli mnie brzuch i mam sluz bialy z takimi grudkami, zadnych innych dolegliwowsci brak

Gość fascynujący tamat
nic tylko dyskutować cała noc i cały dzień...;-)

Gość jesli karmisz piersia
to do 12 tygodni po porodzie jestes bezpieczna a po drugie skoro caly czas pozniej z zabiezpieczeniem to w czym problem. podobno kobiety ktore karmia piersia czasami dostaja okres nawet rok po porodzie. ja nie karmilam wiec mialam dokladnie 2 miesiace po porodzie, kochalismy sie do 6 tygodnia po porodzie a potem juz mierzenie temperatury i sluzu, jak plodne to omijamy i tyle. Jestem juz prawie rok po porodzie i nie stresuje sie tak :)

Gość Niedlugo mama
"Już w 3 miesiące po porodzie może dojść do owulacji, nawet jeśli miesiączka jeszcze nie wystąpiła. Dlatego, pomimo karmienia piersią potrzebne jest skuteczne zabezpieczenie przed nieplanowaną ciążą." Tak mam napisane w karcie ciąży :)

Gość czy ktoras
kochalismy sie okolo 4 tygodnia po porodzie, ale jak mowilam bez wytrysku po tym czasie rowniez bez wytrysku we mnie z prezerwatywa. denerwuje sie ze nie mam okresu ale to logiczne bo karmie, wolalabym juz go miec i wszystko kontrolowac, chodzi mi o to czy ktoras z mam tez sie tak nakrecalwa

Gość czy ktoras
up up up

Gość czy ktoras
czy ktos jeszcze sie wypowie?