Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fregtrhythjcr

pomozcie mi wy !

Polecane posty

Gość fregtrhythjcr

jestem w kropce, totalnie zdesperowana. wkladam 60 % wysilku i swojego obecnego czasu w rysunki, bo che isc na archotekture. boje sie ze na architekture nei dostane sie i tak i tak, a moj cenny zmarnowany czas, ktory mogl byc poswiecony na rowijanie innych talentow pojdzie sie pieprzyc... czy warto?!

Gość fascynujący tamat
nic tylko dyskutować cały dzien i całą noc ;-)

Gość vjreghoiehuyxgwe
dziekiu mistrzu ironii, dla mnie to wazna decyzja i mozna powiedziec straszny dylemat;|

jezeli to twoja pasja i jestes w tym dobra to zostan i nie rezygnuj! uwierz w siebie! pozdrawia i zycze powodzenia :D

Gość yhifhgefigif
skad mama iwedziec czy to moja pasja i czy jestem w tym dobra jesli poki co nawet nei mam stycznosci ze studiami archotektoniczymi

Gość łopatologia stosowana jestcool

Gość paroweczka
jezeli posiwecasz 60% swojego czasu i masz chocby minimalny talent oraz zdasz dobrze mature , to nie ma sie czym martwic. Ja poswiecalam jakies 30% przez rok i sie dostalam hehe

Gość gtrhgbyth
w sensie 60 procent czasu odejmujac czas wypelniony szkola. paroweczka, a mzesz mi pwoiedziec cos wiecje na temat studiow;>

Gość vgtrhbrtece
na-pradwe trzeba byc az takim pasjonatem zeby przejsc przez te studia i sie tam wogole dostac? jest eszcze szereg innych rzeczy ktore mnie interesuja, cuzje ze przez to pieprzoe rysowanie nie mam czasu na rozwijanie sie w innych dziedzinach

Gość paroweczka
dla mnie bomba:) zawsze o takich marzylam. Wiele zajec technicznych projekty no i rysunek ok 6-9 godzin tygodniowo najlepiej. Moim zdaniem to naprawde bardzo ciekawy i przyjemny kierunek

Gość trswfdr
a masz talenty do rysunku?

Gość paroweczka
powiedzialabym ze jakis niewielki moze i mam. Rysunku mozna sie nauczyc:) Trzeba miec tylko wyobraznie przestrzenna i checi oczywiscie. wazne zeby sprawialo wam to przyjemnosc:) Bo po co meczyc sie przez nastepne 5 lat conajmniej

Gość hukhogded
a zdajesz sobie sprawe z rzekomo niskich zarobkow archtktow\?

Gość paroweczka
Jak ktos sie nie zna na tym co robi to zawsze bedzie kiepsko zarabial:] Architekt to prestizowy zawod i zarobki sa rowniez satysfakcjonujace:)