Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19ewelaaa89

Dzieci w związkach homoseksualnych, co o tym sądzicie??????

Polecane posty

Gość 19ewelaaa89

Dosyć kontrowersyjna kwestia. Co sądzicie o dzieciach wychowywanych przez pary homoseksualne? Potępiacie to? A może nie macie nic przeciwko?

Gość 19ewelaaa89
proszę o szczere opinie na ten temat...

Gość jeżeli chodzi o mnie to jestem
PRZECIWNA przez duze P!!!! nie potępiam tych ludzi tylko dla mnie to jest chory układ i tacy ludzie juz na pewno nie powinni miec pozwolenia na adpocję!! dziecko powinno miec i matkę i ojca a nie ustalac kto dzis bedzie mamusią a kto jutro :0

Gość Nathalie14
Ja nic nie mam do homoseksualistów ani biseksualistów i uważam ze maja prawo do adopji dzieci... Bo dlaczego nie? sa takimi samymi ludzmy jak my tyle ze posoba im sie ta sama plec

Nathalie a myslisz o dziecku w tym momencie ? czy jest to po prostu przedmiot ? Zwierzatko tak ? Jako prawdziwy facet nie mam nic przeciwko lesbijkom ale gejom dziecka bym nie oddal.

Gość Nathalie14
A co myslisz ze kobiety lepiej sie dzieckiem zajmuja? w niektorych normalnych zwiazkach faceci zajmuja sie lepije dziecmi i sa bardziej odpowiedzialni od kobiet. Moim zdaniem zarowko lesbijki jak i geje maja pawo afoptowac lub przez matke zastepcza miec dziecko. w wiekszosci jednak nie moga miec co uwazam na dyskryminacje

ja mowie tylko, ze nie mam nic przeciwko lesbijkom (jak kazdy normalny facet) ale pomysl o dziecku. Przeciez bedzie mial zaburzona psychike.

Jak chcą mieć dzieci to proszę bardzo... Tylko niech zrobią sobie te dzieci sami!!

Gość 19ewelaaa89
Ja powiem w ten sposób....osobiście nic nie mam do gejów czy lesbijek, nie potępiam ich, niech sobie będą razem ale niech się z tym nie afiszują. A jeżeli chodzi o adopcje w takich "związkach" to też jestem jak najbardziej przeciwna. Jak już ktoś wspomniał dziecko powinno mieć ojca i matkę!

Gość mamuska12548632887
Nie mam nic przeciwko parom homoseksualnyla,ale jesli chodzi o dzieci to juz inna sprawa.Dla mnie normalna rodzina to mama+tata+dziecko.Nie mama+mama+dziecko lub tata+tata+dziecko.Dla mnie to po prostu chore i niemoralne.Trzeba brac pod uwage dobro dziecka,a nie sadze aby dla dziecka bylo "dobrem" jak bedzie mial "rodzicow" tej samej plci.

Dla mnie to też trochę dziwne. Dziecko, zadając pytanie podejdzie do "taty - geja" (czy do mamy lesbijki, nieistotne) i zapyta: - Tato a skąd się biorą dzieci? - Idź do mamy, on ci to wytłumaczy. Nie wierzę, żeby takie dziecko było w przyszłości normalne psychicznie...

Gość Nathalie14
T ojest milosc ajk kazda inna... a milosc to cos pieknela a owocem milosci jest dziecko, np. para gejow moze isc na uklad z para lesbijek, oni moga zaplodnic i jedno dziecko zostaje w lesbijkami drugie z gejami.. nie widze nic zlego w tym, a napewno dziecku bedzie lepiej u nich niz w domu dziecka gdzie jest jednym z wielu porzuconych dzieci

Gość mamuska12548632887
Natalie sory,ale o jest chore to co piszesz!!!!!!

Gość Nathalie14
ale chore a to jest prawda ... milosc nie zawsze jest trafiona, wszytscy mysla ze milosc moze byc pomiedzy mezszczyzna a kobieta a jednak nie tylko i takich ludzi nie powinno sie tepic ani ograniczac to normalni ludzie tacy jak my

Dziecko pójdzie do przedszkola i tam dzieci się wychwalają, co robi ich tatuś a co mamusia. Wczuj się Nathalie14 w takie małe dziecko, co ono będzie czuło jak dzieci będą się śmiać, że ono nie ma mamy i taty tylko "tatę i tatę" albo "mamę i mamę". Chcą dzieci to niech je zrobią, a w momencie opisanym przez siebie to już jest chore... Zapładnianie się wzajemnie bo chce się mieć zwierzątko, a nie dziecko...

Ja nie mam nic przeciwko homoseksualistą, są normalni, mam znajomych co prawda żadnej lesbijki ale gejów tak. I wiecie, oni dla dobra dzieci nie chcą "mieć" dzieci... i nie mówię tu o jednej parze...

Jeszcze się pomyliłam w zdaniu, "homoseksualistom" miało być :)

Gość nathalie14
moze to prawda ale niedyskryminujmy tych ludzi tylko z powodu ze sa troche inni

Nie jest dyskryminacją to, że wyrażamy swoje zdanie :) Ale tak na serio, to ja bym nie miała nic przeciwko, gdyby nie uczucia dzieci... Jak będzie malutkie to będzie dobrze, ale jak podrośnie zaczną się ogromne schody...

Gość stokrotka8273
"...np. para gejow moze isc na uklad z para lesbijek, oni moga zaplodnic i jedno dziecko zostaje w lesbijkami drugie z gejami.."- Nathalie14 czy ty wiesz co ty piszesz?? Jak ty to sobie wyobrażasz....a jakby dajmy na to takie dziecko spytało tatusia homoseksualiste jak przyszło na świat. To co ten tata miałby mu odpowiedzieć? "Wiesz córeczko/synku, razem z twoim tatusiem numer 2 poszliśmy na pewien układ z dwiema paniami, gdzie to jedna z nich postanowiła cie dla nas urodzić" :/ sory ale to nie jest normalne, moim zdaniem na pewno doprowadzi to prędzej czy później do jakichś zaburzeń psychicznych. A tak w ogóle uważam homoseksualizm za chorobę psychiczną którą powinno się leczyć.

Kiedyś w super niani były dwie kobity wychowujące dwie dziewczynki. Jedna kobieta była mamą a do drugiej dziewczyny zwracały sie po imieniu. Jeżeli tak miała by wyglądać relacja w rodzinach homoseksualnych to jestem za. Lepiej tak niż gdyby dzieci miała wychować samotna matka/ojciec nieszczęśliwa/y z powodu braku partnera.

stokrotka8273 masz rację co do dzieci, ale wiesz, każda osoba ma prawo spać sobie z kim chce i to już nie należy do naszych spraw, tylko ich. Są normalni, może nie wszyscy, ale oni nie zachowują się jak osoby psychicznie chore. Może to jest choroba, a może nie. Ale moim zdaniem do tego kto z kim śpi to już nie należy się wtrącać...

Wiem, że się powtarzam ale nadal uważam, że jak w związkach homoseksualnych mają być dzieci, to niech je sobie zrobią...

Gość nathalie14
no wlasnie chodzi o to ze wiele lesbijek sobie je wlasnie robi ...

Lesbijka lesbijce dziecka nie zrobi. Musi być przecież zapłodniona nasieniem mężczyzny. Nieważne w jaki sposób, ale same sobie malucha nie zrobią.

Gość stokrotka8273
Doklanie!! SciFi ma racje!

Gość lesbijki to akurat mogą iść
do banku spermy i wybrać sobie tatusia dla swojego dziecka, zapłacić i po sprawie :P gorzej geje mają...

Gość ehiiewn
no taa......najlepiej :/

a ja mam wrazenie, ze to "kochajacy inaczej" dyskryminuja tych kochajacych normalnie :classic_cool: Moj glos w sprawie dzieci w zwiazkach homoseksualnych? NIE, STANOWCZE NIE!!! a dlaczego? Bo to niezgodne z natura. Niech sie kochaja ile wlezie, ale od adopcji wara. Zeby ta milosc byla taka piekna i naturalna, to natura pozwolilaby im miec biologoczne dzieci. Dla mnie to logoczne :classic_cool:

nie mam nic do gejów i lesbijek ale dla mnie to chore i nienormalne żeby homoseksualiści wychowywali dzieci, np. potem jak te dzieci będą większe to w szkole inne dzieci nie dadzą im żyć