Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest wiele aspektów moi drodzy

wkurza mnie Lublin _______________-

Polecane posty

nie mówię, że nie ma dresów, tylko że są w kazdym mieście i akurat to nie jest jakas szczegóna cecha Lublina - przeczytaj mój post jeszcze raz

Mnie tam jeszcze dresy nie zaczepialy, naszczescie, a czesto chodze po zachodzie slonca...:)

nie mówię, że ty jakaś osoba napisała ewa trzeba miec wyglad zeby cie mogli zaczepiac jedyne co ci moga to dac w ryja za to szczekanie

to moze te dresy juz mnie poznają i dlatego cos do mnie mówią?:O co za zycie, zawsze pech...albo kiedys sie do mnie w autobusie jakis dziwny kolo przysiadl i sie spytal czy mam JEGO numer tel :D

Carolyna, dresy obszczymurki? Coś Ci sie popierdzieliło chyba. Dresy to w lokalach na Krakowskim przesiadują :P Obszczymurek ubrany w dres to nadal obszczymurek (ew. żul).

na dzisiaj koniec dyskusji obronnej na temat mojego Lublina - jutro ciężkawy dzień, wracam do swojego miasta, czeka mnie kilkaset km jazdy pociągniem dobranoc

Gość antoine
jak w każdym większym mieście tak i tu jest dużo dziwnych ludzi :) przynajmniej jakieś zróżnicowanie , czasami potrafią podnieść adrenalinę ;)

Gość upppppppppppppsssssssss
ewa33