Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgła nad polami

jak to powiedzieć?

Polecane posty

Gość mgła nad polami

w jaki sposób powiedziałyście swoim mężczyznom,że będą ojcami?

Gość mamasynkajasia
Ja zrobiłam test rano jak był w pracy! Na wieczór przygotowałam kolacje przy świecach. Podczas kolacji powiedziałam,że mam dla niego prezent i wyciagnełam paczuszkę.W środku były małe buciki1Wszystko było dla niego jasne...:):):):)

Gość sssssss24
mamasynkajasia tandeta

Gość qwertylkj
Mąż był na nocnej zmianie w pracy, test zrobiłam wcześnie rano,jak go jeszcze nie było. Na lampie w kuchni powiesiłam bucik z testem w środku i położyłam się do łózka :D

Gość ghgff
Kochanie nie wiem co się stało! Przysięgam brałam regularnie tabletki! Nie wiem jak to się stało ale jestem w ciąży! To nie moja wina! Nigdy bym nie zaszła w ciąże bez uzgodnienia tego z tobą!

Gość sssssss24
akcja z bucikami była w reklamie kawy tchibo bodajże. naprawde musicie się uciekać do takiej tandety, zamiast powiedzieć normalnie?? facet to prosty mechanizm i jemu się mówi pewne rzeczy wprost a wy na siłę staracie się zbudować jakąs pseudo podniosłą atmosferę wokoło zwykłej życiowej sprawy. naprawde wasze życie jest tak nudne że staracie się zmienic je w tanią telenowelę?? żal.pl

Gość mgła nad polami
dzięki za wypowiedzi,ja jeszcze nie jestem w ciąży,ale zastanawiałam się jak powiedziałabym o tym fakcie mojemu Ł. sssssss24 jesteś facetem?

Gość poprostu zadzwonilam do n

normalnie - czekalismy na @ , rano poszlam zrobic test , przyszlam do sypialni i razem go odczytywalismy...

Gość po prostu zadzwonilam
do niego do pracy a ten mieczak zemdlal :O

test zrobiłam w pracy i zadzwoniłam do niego bardzo sie cieszył :) nie robilam ceregilei z bucikami kolacjami skoro sie staralismy to wiedział ze kt.oregos dnai mu powiem " są dwie krechy "

Gość mudaaa
jeżeli dziecko planowane to wal bez ogr dek, ucieszy się, a jak go wkopałaś to może najpierw daj mu coś na uspokojenie bo chłop się wykończy na samą wiadomość

Gość mgła nad polami
nie planujemy dziecka,przynajmniej na razie,ale nie zabezpieczamy sie ostatnio,więc bierzemy pod uwage ewentualną wpadke