Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

jak wam sie podoba ten płaszcz?

Polecane posty

Gość wczesniej pytalas jakie sa
modne i jakie my nosimy wiec ja mam taki http://www.allegro.pl/item815981987_atmosphere_musztardowy_plaszczyk_na_jesien_40_12.html tylko ze czarny bardzo ładnie sie układa i jest cieplutki i bardzo swobodnie sie w nim czuje a ten w krateczke hm... mysle ze jets fajny ale kratka w przyszlysm roki juz nie bedzie modna wiec jelsi chcesz kupic plaszczyk na jeden sezon to ok;p

Gość
a takie ortalionowe chyba nie sa modne? TAKIE JAK NP W RAVELU

Gość
JA MUSZE MIEC ROZM 34 ALBO MALE 36

Gość oj nie nie nie
te z takimi kołnierzami kojarz ami sie ze staryumi nauczycielkami;p

Gość napiszjaki preferujesz
rozmiar kolor i maksymalna cene i cos poszukamy:)

Gość beznadziejny przypadek
a to ciekawe np ten musztardowy plaszczyk widzialam ostatnio na wyspach za 10£ co daje jakies 45zl. a tu na allegro ktos sprzedaje go za 169zl. niezla przebitka! chyba tez zaczne kupowac tanie ciuchy w primarku a potem sprzedawac je 3 razy drozej na polskim allegro skoro tyle chetnych :P

Gość dfghjkl
tylko w Polsce atmosphere oznacza droga firme a to przeciez jedna z tańszych firm w uk:):):):):)

Gość sdfghjk
ale numer;) :)

Gość ghjkl
ten niby musztardowy,bo to raczej żółty to jakaś szmata co już na zdjęciach widać a co dopiero w rzeczywistości

Gość dociekliwa ciotka zbyszka
wlasnie mnei to caly czas zastanawia czemu ludzie w polsce tak sie podniecaja ta firma atmosphere? moja koleznka sprzedaje torebki i paski i jakies tam pierdoly i ma niezla przebitke..a tutaj w anglii primark jest uwazany za sklep dla plebsu! nie powiem bo sama czesto kupuje tutaj ciuchy bo akurat mnei moda zueplnie nie interesuje i nie bede wydawac kupe kasiory w innych butkiahc jak za podobne ciuchy moge dac 10 razy mniej..ale w polsce uwielbienie dla tych ciuchow siega zenitu! jak ostatnio bylam w polsce to mi koleznka pokazywala jakies spodnie i sie podneicala ze to z firmy atmosphere....no smieszne