Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuchareczkaaa11

czemu mam twarde mieso - niechce zmieknąc- gotuje i gotuje

Polecane posty

Gość kuchareczkaaa11

ilez mozna a goscie czekaja na obiad ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kuchareczkaaa11
swinskie - rolady, juz je pokroilam na kawalki zeby szybciej doszlo ale nie! Ono twrde jak kamien

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kuchareczkaaa11
ups ....zapomnialam wlonczyc plyte ...matko ale ja zakrecona jestem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kuchareczkaaa11
no glupio wyszlo...zanim ja teraz ugotuje to bedzie 4 na zegarze ...moze do restauracji ich zabiore....ale dalam plame i to przed tesciami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jeżeli świńskie i tak długo się piecze, to raczej stare bo normalnie wieprzowina gotuje się max 2 godziny i jest miękka i rozpada się sama

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kuchareczkaaa11
moi tescie są slazakami, mieszkaja na slosku a ja jestem z kielc i oni przyjechali do mnie. Chcialm sie popisac obiadem slaskim dal nich a wyszlo jak zwykle. Zowu tesciowa bedzie sie wyzywac ze jej syn nie zje dobrze, bo kto ma mu ugotowac?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×