Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem cala roztrzesiona

moj chlopak wczoraj...

Polecane posty

Gość i po 4miechach to rzeczywiscie
byla wielka milość, o jejku bo się wzrusze wez spadaj bo jakas lewa jestes

Gość był ostatnio w tv
taki film wlasnie z taka sytuacja.. laska sie naogladala i teraz wypisuje glupoty ;/;/ zalosne jak mozna byc takim tepakiem

nawet nie wiem o jakim filmie mowisz i prosze mnie nie obrazac , bo to mi nie pomaga.

Gość moze to jest powód
wiecie co dajcie jej spokój

Gość a mi sie wydaje
ze autorka i ,,moze to jest powod'' to jedna osoba :D hahaha zalosna prowokacja

Gość moze to jest powód
no to sie ci źle wydaje ale nie wiesz czy to moze ni jest prawda.... a jak autorka tak to pisze to jest to jej sprawa i nie musicie odrazu jej zjeżdzac po to tylko potraficie nic wiecej

Gość no sory ale
jak by to bylo naprawde to niesiedziala by na kafeteri i nie pisala o tym ! tez ogladalam ten film.. bylo dokladnie tak samo :D haha naprawde zalosna prowokacja

Gość moze to jest powód
nie chce jej oceniać ale kazdy tu moze pisac co chce .. ty też piszesz a nie wiesz czy to prawda

Gość a dobra ide
stad bo nie chce mi sie juz tych bzdur czytac, daremne to jest

Gość moze to jest powód
no no no. idź bo prawda w oczy kole

o Matko ! Naprawde nie wiem jaki to film. Przyżekam . ja i ''a moze to jest powod'' to dwie rozne osoby !! Aha i dziekuje, ze mnie obronilas. Jestes swietna . Nikt nie wie co przezylam.. minelo juz troche czasu od tego zdarzenia i zdazylam ochlonac. Skoro jestem tak tutaj obrazana to koniec tematu. Wole sie juz wiecej tu nie wypowiadac. Ludzie to jednak potworne bestie.

Gość a jaki tytul tego filmu

chyba nigdy tego nie zapomne. Przez tego bydlaka moje zycie stalo sie zwyklym smietniskiem . Mam ochote upokorzyc go takss amo jak on mnie !

Gość buahahahahahaha .
dobra bajeczka :D

Gość picea
ja to bym takiego huja zapierdolil od kopa odetni mu jaja nozem ehehehehe

Gość moze to jest powód
ja tylko pisze to co uważam... wiesz co na tym forum lepiej siedziec i sie nie wypowiadac bo tu same hieny są a nie ludzie

Gość gdyby to była prawda
to już dawno byś była na policji, a ty chyba czekasz na powtórkę co?podobało ci sie chyba-prawda?

Gość moze to jest powód
wiesz co dziecko ty chyba nie wiesz jak to jest być zgwałconym... idz spać bo juz bajeczka minęła

rzygac sie chce jak sie to wszytko czyta !!! Jak moglo mi sie to podobac ??? Oni na to wszystko patrzyli, a on byl taki brutalny. To tak bolalo. Pisalam juz ze nikt by mi w sadzie nie uwierzyl.

chcialabym mu urwac jaja , zeby bolalo go tak samo jak mnie , a nawet gorzej. Zrobic to na oczach reszty tych bydlakow. On myslal , ze tego chce, a ja krzyczalam , ze nie chce , ze boli. A on jakby byl gluchy . Zostawil mnie sama ;( Matko myslalam ze zemdleje, chcialam wtedy umrzec.

Gość prowo jak nic
dokladnie ! jak by to byla prawda to dawno bys na policji byla a nie pierdolila tu glupot bez sensu ! nie ogladaj tyle tv

Gość no przeciez..
to chore fantazje nastolatki. Nawet sie podniecilem. Daj mi swoj e-mail. Moze sie umowimy na takie ostre pieprzenie co ??? Bedzie ci sie podobac, albo moze na dwa baty z kolega ?

tv ??? prawie wcale nie ogladam telewizji i przestancie mi tu pieprzyc o tym chorym filmie !! Nawet nie wiem o jaki chodzi . Obyscie zobaczyli jak to jest byc takim upokorzonym !

Gość wiesz co ....
zaden normalny zdrowy człowiek po takim zdarzeniu nie siedzial by na tym durnym forum i to w dodatku na ,,zyciu erotycznym'' wiec jak to czytam to nie wiem czy mam wspolczuc glupoty czy smiac sie :/ sory ale na kilometr widac ze to prowo ! i nie zaprzeczaj bo pokazujesz tylko jak niski jest poziom twojej inteligencji !

Gość no skoro
taka upokorzona jestes to po co siedzisz na tym forum zamiast cos z tym zrobic?! idz sie lecz dziewczyno

tv ??? prawie wcale nie ogladam telewizji i przestancie mi tu pieprzyc o tym chorym filmie !! Nawet nie wiem o jaki chodzi . Obyscie zobaczyli jak to jest byc tak upokorzonym !

Gość A ja ......
a ja jej wierze!!!! idz na policje nie ma na co czekac, bo czas tylko dziala na twoją niekorzysc !!

Gość takie rzeczy sie
zdarzaja nie tylko na filmach ale jednak tez wydaje mi sie ze twoja opowiesc to jednak prowokacja ! jak juz ktos wczesniej pisal ze jak by to byla prawda to juz dawno poszlabys na policje ! po co o tym tu piszesz?!

Gość czy ten film
o ktorym tu piszecie to ,,Meslissa'' czy jakos tak to bylo :P ? ona w tym filmie tez tak mowila..... niby ja gwalcili ona potem byla upokorzona a jednak to lubiala :D