Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem cala roztrzesiona

moj chlopak wczoraj...

Polecane posty

dzieki, ze mi wierzysz. Wiecie co ?? Tak naprawde nie chce isc na policje , bo nie chce tego wszytkiego im opowiadac. na forum to co innego, a jak mam to mpowic facetowi lub babie z policji to poprostu.... ;( Pewnie bede musiala mowic to ze szczegolami, rozpoznawac ich podle geby. Ja nie moge . Jestem do tego za slaba psychicznie. Wstydze sie i boje .

Gość to wczesniej
sie nie wtydzilas dawac dupy kazdemu a teraz nagle sie wstydzisz?!?

do ''takie rzeczy sie'' , jestes pewnie facetem, bo nie wierze ze kobieta tego nie rozumie. Myslicie ze tak latwo jest opowiadac komus obcemu jak wlasny facet cie zgwalcil ? Nie chce tego rozgrzebywac.

jestescie okropni... czy to nienormalne ze wstydze sie o tym opowiadac policji ?

Gość takie rzeczy sie
myslisz sie ! jestem kobieta ! a ty chyba jeszcze nie dojrzala nastolatka

Gość A ja ......
musisz sie przełamac i isc z tym jednak na policje, bo to tylko chwila stresu i powrotu do tamtych wydarzen...a jak nie powiesz to bedzie jeszcze gorzej, bo bedziesz miała potworne wyrzuty sumienia i bedziesz miała zrytą psychike na długie lata. a tak to przynajmniej czyste sumienie że wypełniłaś swój obowiązek i ten padalec odpowie za swoją podłosc

Gość no ja np
nie rozumiem bo pisalas ze mialas bujna przeszlosc wiec skoro nadstawialas dupy kazdemu to czego sie teraz wstydzisz?! lubialas sie puszczac to teraz masz za swoje

nie wierzycie , ze ludzie potrafia sie zmienic ? to byly lata temu !! A jego obowiazkiem bylo uszanowac mnie i moja godnosc !

Gość godnosc
godnosc stracilas lata temu jak to napisalas!

napisalam to dzisiaj cwelu.

Gość godnosc
napisalas ze bylo to lata temu wiec godnosc stracilas lata temu ! a cwelu to sobie mow do tatusia nie wychowany gowniarzu

Gość dokladnie jak
jestes puszczalska to dobrze ci teraz tak !

Gość wiedźma_zła
A ci kolesie to tylko patrzyli i kibicowali czy też próbowali się dołączyć?

nie jestem puszczalska !!!!! Moja przeszlosc sie nie liczy. Bylam mloda, duzo imprezowalam. Ale skonczylam z tym !! Raz na zawsze. A ten bydlak mnie zgwalcil ! A do cb dokladnie tak : jesli jestes kobieta to zycze ci abys zostala zgwalcona i upokorzona jak ja !!!

w sumie to nie widzialam . Bylam za bardzo ehh...... trudno mi o tym pisac. Czulam w sobie tylko jego wielka..... Moze wiedzial ze sad mi nie uwierzy a oni poszliby siedziec.

dobra skończmy ten temat, jak on zobaczy że pisałam o tym w internecie to może się zemścić...np. zamknie mi lodówkę :( już kiedyś tak zrobił, ale potem mówił że to dla mojego dobra, żeby mój układ pokarmowy się zrelaksował...

Gość wiedźma_zła
Czyli byłaś pijana i nawet nie wiesz czy sam Cię gwałcił czy z kolegami???

to wyzej to podszyw.

nie bylam pijana ! Czy ty gdybys byla gwalcona zwracalabys na wszytsko uwage ? Tylko on mnie... A oni krzyczeli i wyzywali mnie od szmat i ze mi sie nalezy.

nawet jesliby mi sie podobalo to on nie mial prawa prawda ???

Gość ewelina__www
to juz nie wiem - to byl gwalt? i czy tamci tez gwalcili? bo gwalt zbiorowy jest surowiej scigany

Gość wiedźma_zła
Hmm.. ale odczuwałaś przyjemność w sensie seksualnym?

Gość wiedźma_zła
Kurcze, mnie to by się chyba podobało. Mam takiego spokojnego i łagodnego faceta, czasem proszę by mi dał klapsa albo szarpnął za włosy to nie potrafi.

Gość fanka-skakanka
Mi sie wydaje ze musial dowiedziec sie czegos o twojej przeszlosci - np ze uprawialas seks z dwoma na raz albo inne gorsze rzeczy i wkurzyl sie na ciebie i postanowil specjalnie cie upokorzyc.

w sumie .. zawsze o takim czyms fantazjowalam , ale jak doszlo co do czego to bylo okropnie i bardzo bolalo. Gdyby sam mnie wzial ostro to nic by nie bylo, ale z tymi kumplami ;[ Uwierz mi, ciesz sie ze masz takiego lagodnego. Oni mnie nie gwalcili ale na to wszytsko patrzyli, a zreszta jak pojde na policje to ile dostanie ?? gora 2 lata . Za takie cos powinno byc dozywocie ! On mi zniszczyl psychike ! JUz teraz nie moge zaufac zadnemu facetowi.

A może za to co mi zrobił Ja go zgwalce Co o tym sadzicie

tez mi sie tak wydaje.. ogolnie zrypalam swoje zycie. Jak mialam jakies 14 lat puszczalam sie z kolegami . Mowi wam masakra, ale zapisalam sie do psychologa i zmienilam sie. Naprwde. W sumie to mielismy wspolnych znjomych wiec on o tym wszytkim wiedzial, ale nigdy o czyms takim bym nie pomyslala . Myslalam ze mnie kocha i szanuje, a on mnie tylko ostro przelecial. Do tej pory mnie wszytko boli.

Gość wiedźma_zła
Chciałabym kiedyś tak spróbować - na ostro i żeby ktoś patrzył na to...

tamto to podszyw.. Nie wiem jak mozna sie z takiego czegos nabijac. Brak szacunku dla kobiet.

nie chcialabys ... tak tylko mowisz , apraktycznie jest okropnie. Jak widza cie nago i widza jak cie posuwa. Masakra.