Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem cala roztrzesiona

moj chlopak wczoraj...

Polecane posty

Roztrzęsiona, powinnaś pójść na Policję i zgłosić gwałt. To czym ty się kiedyś zajmowałaś, to jaki sposób wcześniej uprawialiście ze sobą seks, to o czym ty fantazjowałaś nie ma znaczenia dla sprawy. Zostałaś przymuszona do seksu, więc sprawca (twój chłopak) winny jest gwałtu. Jeżeli nie pójdziesz na Policję i nie zgłosisz gwałtu, to sytuacja nie wróci do normalności. Twój chłopak będzie ponownie cię gwałcił, a nie wykluczone że pozwoli przyłączyć się swoim kolegom.

Gość meeggi
napisz lepeij ze byłas na policji bo ci tu życ nie dadzą

ok koniec tych zartow to bylo prowo ale widze ze sa jeszcze ludzie ktorzy wierza w takie bajki:D jak by to bylo powaznie to napewno tu bym o tym nie pisala :D a z tym chlopakiem nadal jestem i wlasnie sie kochalismy :D sory za prowo ale chcialam zobaczyc jakie beda reakcje :P

Gość meeggi
no i sie ktoś podszywa

nie to nie podszyw mowie teraz serio, to byla prowokacja ale za to sie usmialam :D sorki

Nie wiem dlaczego ktos pisze takie glupoty i podszywa sie. To wszystko prawda, plakalam caly dzien :(

Gość i dobrze ci tak
mogli cie jeszcze wywiesc do lasu przywiazac do drzewa naga i zostawic ! taka szmate jak ty!

Gość jak byscie
uwaznie przeczytali wszystkie posty autorki to byscie na kilometr dostrzegli ze to prowokacja ;/;/ zal mi takich pustych i tepych lasek

Gość przeszłosci
nie da sie wymazac ! bylas szmata i jestes nia nadal ! jak wsadzal ci chuja do geby to trzeba bylo go ugryzc ale tobie sie chyba jednak to podobalo ;/ porazka

Gość a miałaś orgazm
????????????????????????????