Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem cala roztrzesiona

moj chlopak wczoraj...

Polecane posty

przyjechal z kumplami do naszego domu.. zapytalam sie go z jakiej to okazji. On powiedzial , ze ma dla mnie niespodzianke. Zaprosil kumpli do pokoju . Oni usiedli , a on zawolal mnie przekrecil klucz w drzwiach od pokoju i zaczal mnie rozbierac !!! przy jego kumplach.!!! Krzyczalam zeby mnie zostawil , a on zaczal mnie ''gwalcic'' , bral mnie od tylu, wyrywalam sie , ale on jest silny i nie dalam rady. Kazal mi brac do buzi. Traktowal jak szmate, przezywal , a oni na to patrzyli i mu dopingowali. Plakalam . Gdy juz bylo po wszystkim on i jego kumple wyszli,a on szepnal do mnie '' dzieki dziwko , wiedzialem ze tego chcialas''. Co o tym sadzicie . Moge isc z tym na policje ?????

Gość .mała mi.
to przypadkiem nie prowokacja? nie chce mi sie wierzyc... fantazja i tyle...

niestety nie... ide jutro na policje. Nie wpuscilam go do domu. Nie wiem co robic. Prubuje o tym zapomniec. Wszystko mnie boli. Jestem taka upokorzona.

jutro pojde bo dzisiaj nie jestem w stanie ..... caly dzien przeplakalam.. to bylo okropne. A dopingowali krzyczac i wyzywajac mnie od... Aha i gdyby to byla prowokacja to bylaby marna nie uwarzacie ?

Gość moze to jest powód
moze mu ktos cos nagadał ze ty np.z immym cos tam robiłas i chciał sie odegrac???

no wlasnie przedtem mialam nie za ciekawe zycie i on o tym wiedzial, ale powiedzialam mu , ze sie zmienilam i , ze juz nie wroce do takiego zycia. Myslalam , ze mnie kocha i owszem zgadzalam sie na wiekszosc w lozku, ale nigdy nie powiedzialam mu ze chcialabym takie cos !!

Gość moze to jest powód
a ile ze soba byliscie?

Gość jakby to była prawda
to by zamieściła na uczuciowym albo ogólnym, a nie na erotycznym. Takie jest moje zdanie, a więc nie wierzę.

dlaczego czepiacie sie takich drobiazgow.. nie patrzylam na co wchodze.. poprostu chcialam to napisac i sie wyzalic. Bylismy ze soba 4 miesiace i mam zamiar isc na policje. Do tej pory nie wpuscilam go do domu. Chcialabym pojechac do mojej przyjaciolki bo tylko ja mam w tym miescie, a le boje sie , ze on jest pod drzwiami i na mnie czeka. Mam jakies leki i schizy !!! Boje sie go i jego kumpli. Jednak boje sie , ze w sadzie zezna jaka mialam przeszlosc i mu uwierza i on powie , ze ja tego chcialam !! A jesli powola swiadkow z mojej przeszlosci ? Mowie wam nikt mi nie uwierzy. Moze lepiej zostawie to w spokoju. Mam troche siniakow, ale naprawde nie musial uzywac duzej sily, zeby to zrobic. Jest naprawde silny. Nawet go nie bilam, bo wiedzialam , ze nie wygram ;( I jeszcze chodzi o to , ze my duzo razy prubowalismy na ostro, wiec on moze tak zeznac w sadzie !

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
to jakas naciagana historia a jesli nie jest naciagana to najwidoczniej tobie sie tylko zdawalo ze z nim jestes mial a on mial cie tylko za zabawke delikatnie mowiac

pocieszcie mnie ! prosze. Co byscie zrobili w mojej sytuacji ? To bylo takie strasne, ale jakos nie czuje sie jakbym byla zgwalcona. Ale chyba nawet jesli o tym fantazjowalam i mu o tym nie mowilam to chyba on nie powinien prawda ?

Gość moze to jest powód
no tak ale on to moze robic za kazdym razem i bedziesz sie bala wychodzic... a przeciez to mozna zbadac ze to był gwałt ..lepiej zadzwon do swojej kolezanki zeby to ona przyjechala i ci cos doradziła

zdaje sobie sprawe , ze to niecodzienne i brzmi jak prowokacja, ale naprawde gdybym miala napisac prowo bylaby lepsza. A z reszta cos tak strasznego nie nadaje sie przeciez na prowokacje. Tylko nienormalni ludzie moga sobie z tego zartowac :[

Gość moze to jest powód
a masz możliwość przeprowadzic sie do nowego miasta i tam zaczac od nowa???

tak zrobie.. dzieki wam. Mimo wszytko. Nie wiem czy kiedys sie z tego otrzasne?! To bylo takie obrzydliwe.

Gość akuat
prowokacja jak cholera!

Gość fajna masz fantazje
;)

Gość moze to jest powód
wiesz co bym ci doradziła na jakąś terapie sie zapisac , do psychologa on co moze pomoc a najlepiej wyjedz i zaczni wszystko od nowa

studiuje tutaj. Mimo, ze Marek (bo tak ma na imie) mial nie fajne znajomosci to go kochalam . Naprawde. Na poczatku byl taki czuly. Wybaczyl mi wszystko co kiedys robilam. Nie mam jak wyjechac. Nie mam pieniedzy. Przyznam sie ze bylam na jego utrzymaniu i nawet nie mam prawa przebywac w jego domu. Moze dlatego wlasnie myslal ze wszystko mu wybacze i moze robic ze mna co chce ? Chyba jednak nie zglosze tego na policje, bo wtedy mnie nie wyrzuci i wszystko wroci do normy ??

Gość GirlJust
Akurta :) Gdybys czula sie zgwalcona to zupelnie inaczej bys zareagowala. Prowo jak nic i nie trzeba byc psychologiem zeby to odrazu stwierdzic

Gość moze to jest powód
a twoja koleżanka/ przyjaciółka nie moze ci pomóc???

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a twoja rodzina?

Gość tak jasne jesteście 4 m_ce
ze sobą, ty nie dość ze z nim zamieszkałaś to od razu jesteś na jego utrzymaniu !!!!! ku....a, jestes jak dziwka + twoja przeszłość masz na co zasłużyłaś

a wlasnie ze sobie nie zasluzylam... kobiece cialo jest skarbem a on nie umial tego uszanowac !!!! Tak sie zlozylo. Nie moglam znalezc pracy, on mi wtedy bardzo pomogl.

Gość i kto to mówi sama
pisałaś ze mialas bujna przeszlosc wiec raczej nie szanowalas swojego ciala hehehehehehehehe

ale to bylo kiedys... naprawde sie zmienilam. No nic widze , ze mi nie pomozecie . Trudno.