Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykły skurrwiel1

czy wrobić dziewczynę w dziecko?

Polecane posty

Gość zwykły skurrwiel1

mamy po 27 lat, ona coś zaczyna stroszyć piórka, wydziwiać, że nie wie czy mnie chce :o a mi ona siee podoba, dba o dom, dobrze gotuje, wiem ze dobrze zajmie się naszymi dziecmi. jak mowicie, ryzykować? jak wpadnie to na bank mnie nie zostawi, to pewne, taki ma charakter :)

Gość glupota nie zna granic
UPADLES NA GLOWE :P

wiesz co.....nawet nie chce mi się tego rozwijać... jeśli masz troche rozumu w głowie to walnij nią w scianę aby przyszło oswiecenie.:O:O

Gość zwykły skurrwiel1
znazy dobry pomysł?

Gość kocikot
jasne a potem będziesz oddawał pół pensji na alimenty albo całą żonce :P

Gość zwykły skurrwiel1
nie prowo, mowie powaznie. po prostu rodziana mnie naciska ze czas się ustatkować, a ona jest do tego dobrą kandydatką. nie odejdzie ode mnie, bo sama z dzieciakieem sobie nie poradzi

zajefajny* zimny kubel wody pomoze :P

heheh smieszny jestes..jaak cie nie bedzie chcila to i tak nawet z dzieckiem odejdze...wiec nie radze...

Gość nie dziwcie się tak
Przecież to jest zwykły palant, a dziewczyna w końcu przejrzała na oczy więc ten desperat chce się ratować i wymyslił co wymyślił...

Ja śmiem twierdzić,ze została w dziecko wrobiona..po części zaznaczam. po nieudanym zwiazku ,skrzywdzona strasznie z rozerwanym sercem na mojej drodze pojawił się ON.... po prostu bajka.szczerze powiedziawszy to momentami nie wierzyłam,ze można tak życ i być takim szcześliwym. Ja miałam dziecko z poprzedniego związku i wiedziałam"czym to śmierdzi"...On natomiast swoich dzieci nie miał za to bardzo chciał.po kilku latach znajomości uwierzyłam w ludzi,w niego i we wspólną przyszłość. zraniona do zywego w pierwszym związku zaufałam mu a teraz rozpaczam!!!:(:( moja historia jest chyba wyjatkowo-niewyjatkowa,ale nie róbcie takich rzeczy.nie szukajcie sposobów by kogoś przy sobie zatrzymać.Nie bawcie się w dzieci ,bo najpierw(z reguły)przegra kobieta a później cierpią na tym dzieci!!!........

Gość to jest prowo oczywiście
:O

a rodzina sie nie sugeruj, bo to twoje zycie i za Ciebie go nie przezyja ani dziecka nie beda Wam wychowywac, zrezsta 27lat, to jeszcze za mlody jestes na dziecko :P

Gość kjewptw
chech i tak cię kopnie w dupę czy z dzieckiem czy bez- jak to sobie nie poradzi?? Przecież full kobiet musi samotnie wychowywać dzieci i jakoś sobie radzą- skoro ma 27 lat to jest pewnie po studiach i ma pracę- urodzi i idzie na macierzyński a potem żłobek lub dziadkowie jej moga pomóc- u mnie się cała rodzina zmobilizowała do pomocy jak zostałam sama z dzieckiem i dałam radę- ale powodzenia- najwyżej zrobisz jej dziecko- ona cię kopnie i tak w tyłek i z dzieciakiem będziesz miał sporadyczny kontakt- w końcu dla swojego dziecka będziesz prawie obcym facetem, nic nie znaczącym epizodem w życiu a mamusia będzie miał kochającego syna lub córkę- pociechę w życiu- taki prezent od ciebie :D:D tak na tym wyjdzeisz prawdopodobnie

Gość SDFGHJKL
dlatego biore pigulki :D

Gość gsgrr
mój były chciał mnie wrobić w dziecko... nie uwierzyłam mu jednak ... moze dobrze

Gość 21typ
co ci to da ze zrobisz dzieciaka myslisz ze jak wezmie slub z toba to juz bedzie z toba na zawsze?