Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BADENKA1

CZY TO CIAZA?

Polecane posty

Gość BADENKA1

co sadzicie o tym pelny stosunek w 12 dc cykle 31 dniowe, regularne czy mozliwa jest ciaza???

Gość przytulankaa
A jakies obiawy masz

Gość Gratulujemy nowej mamusi

Gość BADENKA1
NIE MAM OBJAWÓW JESZCZE BO STONUEK MIAŁ MIEJSCE DOPIERO WCZORAJ,.ALE BARDZO PRAGNE DZIDZIUSIA I DLATEGO PYTAM WAS DZIEWCZYNY JAKA MAM SZANSE NA CIAZE.

Gość przytulankaa
szansa jest jesli o to chodzi. pytam o obiawy bo niektóre maja po zapłodnieniu np. niewyjasnione mdłosci

Gość krakowiaczeka
taaak

Gość kleo9
dziewczyny a co sadzicie o tym: ;-) cykl mam 28 dniowy..kochalam sie z mezem w 3 dzien płodny bez zabez.. 6 dni po mialam mdłosci,kłucie brzucha do teraz i dusznosci.. test robilam 10 dni po stsunku WIECZOREM- WYNIKI NEGATYWNY...

Gość przytulankaa
Kleo9 test przed spodziewanym terminem miesiączki nie wykazuje przewaznie : ale jesli mdłości były niewyjasnione no to moze sie okazac ze dołączy kolejna mamusia :) duszności tez sa pewnym symptomem wystepujacym u niewielkiej ilosci kobiet :) Po za tym jak bedzie pozytywnie to dodatkowo na persiach mogą Ci sie pojawic (bardziej uwidocznic ) żyły

Gość kleo9
dziekuje za se odezwalas;-) mam czasem zawirowania i miekkie nogi..piersi wczesniej nie bolały ale bolą teraz... jak mi sie @ spuzni a mam miec 19stego to zrobie test ponownie;-)

Gość kloe9
własnie wiem ze te testy to nic pewnego..bylam juz wciąży pół roku temu.. @ tydzien mi sie spuznił..wtedy dopiero zrobilam test..a kreseczka i tak byla słabiutka..

Gość przytulankaa
To prawda wiem po sobie ja tez przed @ zrobiłam i nie wykazało a byłam juz w ciazy :P A co sie stało z czesniejsza ciążą jak mozna spytac?? Mogę tylko pokusic sie o gratulacje :):) wszystko wskazuje ze bedziesz mamusią :)

Gość kleo9
jeszcze nie dziekuje;-p własnie dlatego ze wzgledu na tamto boje sie miec nadzieje..ale wsz na to wskazuje ze moze sie udało (?) w maju zaszłam w ciąże..cieszylismy sie,mialam objawy ale wtedy inne..tzn tez mdlosci ale mialam do tego okropne ale to okropne bóle głowy.. bylismy na 1 usg i usłyszelismy ze serduszko dzidzi nie bije..a bylam w 10 tyg ponad.. skonsultowalam sie jeszcze z dwoma lekarzami i mowili to samo...poszlam na zabieg;-( teraz objawy mam troszke inne,oprócz mdłosci.. mam kłucie w dole brzucha,piersi itp

Gość kleo9
a Ty w ktorym tyg jestes? gratuluje,jak sie czujecie ?;-)

Gość przytulankaa
Rozumiem to przykre ze spotkało Cie cos takiego Mam nadzieje ze tym razem bedzie juz w pożadku :) Ja obecnie jestem w 38tyg w środe zaczynam 39tydz. i to tez moja druga ciąża w tym roku

Gość przytulankaa
dziekuje :)

Gość wiem ja doskonale
Badenka, trochę za wcześnie ten stosunek, byś zaszła w ciążę, więc to mało prawdopodobne, starajcie się między 14-18 dniem cyklu, wtedy napewno zajdziesz...

Gość kleo9
to juz blisko rozwiązania;-) ciesze sie z Toba..;* to czyli masz juz dzidziusia?

Gość kleo9
oj przepraszam..niedoczytalam..myslialam ze w tamtym roku..

Gość przytulankaa
Zdarza sie :) przeciez nic sie nie stało :) Taak rozwiazanie juz niedługo nawet moze lada dzie heh :P

Gość kleo9
a moge zapytac co sie wtedy stało? supeer;-) ale musisz byc szczesliwa!!! ;-) 3 mam kciuki

Gość przytulankaa
Jestem ogolnie astmatyczka . . . I gdy zaszłam w ciąże zdazały sie napady duszności ale takie ze sie bałam czy przez przypadek w nocy nie zabraknie mi tlenu, nie mogłam spac i wogole. . . Któregos dnia jak juz było po terminie spodziewanej @ strasznie mnie męczyły te duszności i poszłam na pogotowie. Była tam młoda lekarka i mowie jej ze mam straszne dusznosci o ogolnie choruje na astme. . . Ona ze na oskrzelach nic nie słyszy zeby to było z powodu choroby no i mowi ze na wszelki wypadek poda mi leki rozkurczowe i zeby jutro zgłosic sie do lekarza jak nie przejdzie. Ja mowie jej ze prawdopodobnie jestem w ciazy i @ mi sie spóznia a ona tylko czy robiłam juz test, jak powiedziałam ze nie ona tylko na mnie spojżała i kazała podac pigule zastrzyk ale nie dawke 250 tylko odrazy 500. No i co i tak nie przeszło:( pojechałam do innej miejscowosci i lekarka powiedziala ze to nie z powodu astmy tylko ze stresu lubczegos podobnego. Podała leki uspokajajace i odesłała do domku. (dodam ze nie miałam jak powiedziec jej ze jestem w ciazy bo wył mój ojciec i po prostu miał jeszcze nie wiedziec). po kilku tyg po stosunku miałam plamienie i usg w 11 tyg wykazało ze pecherzyk płodowy rusł ale nie dzidzia.... i tak sie to zakonczyło

Gość przytulankaa
Wiec podejrzewam ze to przez nieumyslność i leki tak wyszło bo ogolnie sterydów nie podaje sie kobieta w ciazy a ja miałam podane za pierwszym razem jak byłam na pogotowiu. Bo druga lekarka mnie mozna powiedziec trochu zacpała, bo normalnie byłam ledwo przytomna i miałam ogromne zrenice . .. . wiec widzisz . .. .

Gość kleo9
przykre.. niekompetentna młoda lekarka!!! jak mogła Cie zleceważy..mogla za to odpowiedziec.. Ale wazne ze teraz juz nie dlugo Twoj Skarb bedzie w Twoich ramionach!

Gość linka5525
witam wszystkich od niedawna dziwnie sie czuje bola mnie piersi ( szczypia) brak okresu 2 tydzien test robilam wielokrotnie ale wychodzi ujemny czy to moze byc ciaza? czuje silne bole w podbrzuszu...

Gość linka5525
mam rownie taki metaliczny posmak w ustach bole w podbrzuszu sa bardzo silne rano ... kobitki podpowiedzcie:)

Gość szansa jest
i to na dziewczynkę bardziej

Gość linka5525
czy to znaczy ze moge podejrzewac ciaze??:)

Gość linka5525
babiniki prosze podpowiedzcie cosik:) bo bardzo chcemy miec dzidziusia i staramy sie poltora roku i jak narazie nic;(

mam do was pytanie . 5 dni przed okresem uprawialismy stosunek w prawdzie nie byl on skonczony dokladnie we mnie ale wydaje sie ze mialam stycznosc z nasieniem nie tyle co na paluszkach mojego mezczyzny co tez i w okolicach narzadów . za 1 dzien powinnam dostac okresu oczywiscie narazie nie wyglada na to ... jak myslicie co to moze byc jest mi slabo mam zawroty,mialam bole brzucha i peczniał ,bole w okolicy pachwin lewej szczegolnie, jajników ,caly czas buzuje mi cos w brzuchu ..... bylam u gina ale nie sprawdzi teraz napewno tego..... czy kilka dni przed okresem moza zajsc w ciaze?... za 2 tyg mam usg. a i mialam delikatne uplywy z kremowa jasno wydzielina a dzis bardzo delikatnie rozowe ,narazie brzuch nie poli ale słabo mi jest.Prosze o odpowiedz szczerą.Strasznie sie boje i dziekuje.