Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiowiczka

ZWIĄZEK - stara a MILION PYTAŃ

Polecane posty

Gość asiowiczka

Mam 25 lat. Niedawno weszłam w nowy związek. Boję się,ze znów się przejadę, ze znow nic z tego nie bedzie. Moze dlatego sama jestem dosc powsciagliwa w okazywaniu uczuć. Powiedzcie o zachowaniu mojego chłopaka. Widujemy się 1-2 razy w tygodniu. Podczas spotkań jest super, dogadujemy się, planujemy wspolną najblizsza przyszłość. Jednak w trakcie tych dni,gdy się nie widzimy on się nie odzywa. Ani sms, ani tel. CZasem rozmowa na gg, ale to ja muszę zagadać pierwsza. Mimo ze jest fantastycznie jak nie jestesmy razem to nie padły czułe slowka typu "kochanie, skarbie itp. Co myslicie o achowaniu mojego chłopaka?

Gość asiowiczka
prostactwa i głupoty nie znoszę, podszywaczu

Gość asiowiczka
proszę o poważne odpowiedzi i rady

Gość szalonyx
A mi się wydaje,ze on jeszcze nie jest pewien swoich uczuc

Gość Niebieskie auto
On jest niedojrzały. tacy nigdy nie dorastają:D Tylko sobie krzywdę zrobisz. Zobaczysz.

Gość asiowiczka
Dlaczego uważasz, że jest niedojrzały?

Gość poczekajjjj
poczekaj, zobaczysz jak bedzie dalej

Wiesz - nie każdy ma taką samą potrzebę okazywania czułości jak i nie każdy takiej czułości potrzebuje.... jedno jest pewne - pod tym względem trzeba być dobranym, bo inaczej wcześniej czy później ludzie się rozejdą, dlatego że osoba potrzebująca dużo ciepla nie wytrzyma długo z 'soplem lodu'

Gość sama mowisz ze niedawno
weszlas w ten zwiazek ;) Daj Wam czas ;) Troche dziwne, ze juz rozmawiacie o przyszlosci...

Mówisz, że to nowy związek. A ile już trwa? Krótko, ale już gadacie o wspólnej przyszłości? To i seks pewnie uprawiacie. A wtedy chyba są te czułości, prawda? Jak można je okazywać nie będąc ze sobą bezpośrednio? Pisanie w SMSach takich rzeczy uważam za niedojrzałe właśnie (szczeniackie). Pewne słowa należy mówić tylko twarzą w twarz, żeby wciąż miały swoją wartość.

Gość zrób mu laskę

Gość asiowiczka
Nie uprawiamy seksu. Czułośc - czyli pocałunki, przytulanie. Znamy się od kilku meisicecy, ale w zwiazku ejstesmy od miesiaca.

Gość asiowiczka
Tylko mi chodzi o to, że smsy sa takie "suche" albo ............ nie ma ich w ogole.