Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy istnieje

czy istnieje przyjazn damsko-meska?????????

Polecane posty

Gość czy istnieje

Gość jakimka
nie

Gość kocham cierpie
nie

Gość oczywiscie ze NIEEEEEEEEEEEEEE

Gość Justa biusta
nie

Kiedys myslalam, ze istnieje. Mialam przyjaciela dwa lata, po tym czasie powiedzialam mu, ze jest dla mnie jak starszy brat :) Wtedy sie otworzyl, powiedzial co czuje. I juz przyjaciela nie mam. Zbyt duzo takich historii slyszalam zeby w to wierzyc. Nie znam nikogo kto jest czescia takiej przyjazni.

Gość KAMIL OOO
NIE!

Gość pewna 30-latka
jeśli się nie pociągają fizycznie to tak

Gość 2222222
dokładnie. nie ma przyjazni damsko-meskiej. na poczatku moze i tak sie mysli , ale i tak potem laduje sie w lozku

Gość pewna 30-latka
u nas była chemia, potem romans a teraz nie ma nic

Gość Youlka
nie istnieje...zawsze któras ze stron jest mocniej zaangażowana...a jesli nie moze wymagac wiecej,chce chociaz tego,by byc blisko

Gość nie podglądam sąsiadów
kto ląduje ten ląduje miałam przyjaciela przez kilka lat, później z mojej winy ta przyjaźń się urwała, ale powód nie był w żaden sposób związany naszą z płcią poza tym ten facet uważał mnie za atrakcyjną kobietę, więc nie koniecznie nawet ludzie muszą się sobie wyjątkowo nie podobać bardzo dobrze się dogadywaliśmy, ale nawet nie myśleliśmy o związku a w łóżku nie wylądowaliśmy :) niektórzy lądują z każdym inni niekoniecznie, nie ma reguły nigdy nie żałowałam, ze nie wyszło z tego nic więcej niż przyjaźń on raczej też nie, nigdy żadne z nas nie próbowało uwieść drugiej strony

Gość Youlka
mowią że żeby przyjazn damsko meska była mozliwa musi byc ubarwiona szczyptą odpychacza fizycznego ;)

Gość dla mnie istnieje
taka, która swoje początki miała jeszcze w piaskownicy. I trwa od kilkudziesięciu lat. Teraz nasze wnuki się przyjaźnią, na razie jeszcze w piaskownicy.

Gość dokładnie.......
jak ktoś mówi wczesniej----- istnieje --ale jedynie taka z piaskownicy.. nie istnieje nigdy przyjazn miedzy zonatym mezczyzną a kobietą.. i miedzy mężatką a facetem. bo skoro facet, badz kobieta (w zwiazku) szukają kogos ---przyjaciela to znaczy ze cos juz jest nie tak w ich zwiazkach. przyjaciel/przyjaciolka wysluchaja ich żalów, a ci myślac ze znalezli bratnia dusze wkońcu ulegają i laduja w lozku, a potem jak wszystko wychodzi na jaw to klapki z oczu spadaja i widza ze to wszystko bylo jak nierealny sen i traca to co w zyciu najwazniesze ----MIŁOŚĆ WSPOLMAŁZONKA I RODZINE!!!!!!!!!!!!! tylko wtedy czesto jest juz za pózno!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pomur23
nie nie nie zawsze chodzi o dacing z dupcingiem tylko o to nic wiecej nie ma zadnej przyjazni

Gość przyjaźń
gówno prawda!!! nigdy w zyciu ----------------------- przyjazn -łóżko-łóżko.....o tak...tylko o to w tym chodzi -=============o bzykanie!!!!!!!

Gość nie nie nie nie nie