Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mna bedzie

boje sie, ze dzieje sie ze mna cos dziwnego

Polecane posty

Gość co ze mna bedzie

coraz bardziej zmaykam sie w sobie, czuje sie gorsza, porownuje sie, ciagle mysle, ze jestem beznadziejna i, ze nigdy nikogo nie znajde, bo nie potrafie prowadzic rozmowy. boje sie, ze zdziwaczalam:O na studiach niby mam znajome, ale nie odnajduje sie w ich rozmowach, zartach.

Gość pomagier z kafeterii
to są objawy depresyjne, nie bój się iść do psychiatry to nie wstyd, ja biore citabax i jestem już innym człowiekiem

Gość Donka.a
Tez biore citabax. Pomagier, jak szybko dziala ten lek?

Gość martuskaaa
wiesz co ja zastanowilabym sie na twoim miejscu dlaczego tak sie dzieje, kiedy bylam w podobnej sytuacji to wiele czynnikow mialo na to wplyw, moze gdy znajdziesz przyczyne to bedziesz miala szanse to zmienic?

Gość JózekZpierdziszewa
Ja też to miałem ale wódka mi pomogła. Pij przed wyjściem do pracy i do szkoły. Pewnie z czasem i tak wylądujesz w psychiatryku, albo będziesz się ciąć ale do tego czasu będzie miało wesoło Twoje otoczenie.

Gość co ze mna bedzie
nie wiem, co moze byc tego przyczyna. zawsze bylam niesmiala, ale teraz przybiera to jakies inne ksztalty, bo jak kiedys myslalam, ze zawsze znajde jakas kolezanke-jak np jchalam na oboz, czy cos, to teraz wydajemi sie, ze nikt nowy sie ze mna kumplowac nie chce, ze nie zabawilabym go rozmoa, nie mialabym nic ciekawego do powiedzenia. moze jakis swoj udzial w tym mieli faceci,przy ktoryhc stresowalam sie na maksa i chcialam przez nich byc lubiana, a zwykle nic z tego nie wychodzilo i zawsze sie balam, ze wyjde wich oczach na idotke i beda sie ze mna nudzic. wiadomo jak kazdy mialam zlamane serce, ateraz by nie dopuscic do sytuacji w ktorej wyjdzie, ze facet sie ze mna nudzi, kazdego odtracam, uciekam od znajomosic, czy tez nie jestem soba:O

Gość co ze mna bedzie
nie chce brac zadnych lekarstw, nie wiem, z reszta czy musze, ale czulabym sie dziwnie z tym faktem.