Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patitkaka

Jaki podkład najlepszy jaki miałyście/??

Polecane posty

Gość patitkaka

soraya podkład sceniczny matujący ciepły beż. Ja dzis taki kupiłam , miał moze go ktoś?? :) ps. najlepiej tak do 40zł.

Gość dejkndj
Max Factor lasting performance, kupuje w necie, wiec w 40 zl sie mieszcze uzywam numeru 105 Soft Beige, mam go juz pol roku (przez wakacje uzywalam tylko na wieczorne wyjscia), w ciagu roku codziennie lub praiwie codziennie

Gość fagooooska
ja używam miss sporty

Gość pudzkaa
ja tez nie wiem nigdy jaki wybrac:(;/

Jest też zajebisty jeden podkład oriflame, coś tam urban field fundation czy coś, ale super wygląda skóra po nim, jak dupcia noworodka. Siostra ma i jej syfy tak fajnie pokrył, że się pytałam czym się leczyła. Też sobie teraz zamówiłam.

Gość pfffffffff
ja uzywam tylko korektoru

Ja nie uzywałąm w ogóle podkładu, dopóki nie spróbowałam przed ślubem. Ale niestety, żeby dobrze wyglądał, trzeba doć troche kasy. Uważam, że 40 zł to i tak dość sporawo.

Gość patitkaka
ja za niego zapłaciłam 18,90. ale nie wiem jaki bedzie;/

Vichy Dermablend. Kosztuje ok 60 zł ale mi starczył na równy rok prawie codziennego używania. Minusem jest uboga paleta kolorów, ale jeśli dobierzesz sobie odpowiedni odcień, to rewelacja.

Gość sprobuj maybelinne
Superstay Silky. ja mam mieszana cere i jak dla mnie to najlepszy podklad jaki dotad mialam.

Gość d91
L'oreal Paris Cashmere Perfect-cudeńko jak dla mnie :)

Vichy dermabled tez miałam próbkę i pierwszy raz jak się posmarowałam, to byłam zachwycona. Schowałam próbkę na makijaż ślubny i lipa. Za drugim razem wyszło jakoś ciemnie i w ogóle się nie dał rozprowadzić. Potem też... To mnie zraziło do niego... Ale po pierwszym użyciu twarzyczka super, a po zmyciu jakby wygładzona. W ogóle uważam, że vichy do twarzy jest niezły, ale za drogi jednak.

Gość syl---vina
JA do tej pory używałam MAYBELLINE - Dream Matte Mousse. Ale z wiekiem i cera się zmieniła, zaczął wysuszać mi skórę. Może znacie jakiś dobry, nawilżający?

Gość pampurampu
ja te zmam ten z sorayi ale cholerka nie kryje za dobrze:9 co zrobic zeby makijaz byl idelany? jak to nakłafac? i co z korektorem? najpierw czy po podkładzie??? kurka tez chce miec gładka nieskazitelna cere! :P

Gość pampurampu
zapodajcie jakies porady! :)

Gość pampurampu
upuupup

Używałam różnych gąbeczek i innych pierdół i najlepiej dotychczas sprawdziły mi sie moje palce:) Niewielka ilośc rozcieram, szczególnie uważnie przy lini włosów, a potem opruszam transparentnym pudrem i jest ok.

Gość baba jagaa
ja robie tak: podklad w plynie, potem dwa rodzaje korektora, na koniec sypki puder, w zimie jest cieplej dzieki temu :D

Gość ja używam od
2 lat podkładu Revlon, w drogerii około 78 zł, na allegro można kupić za niecałe 40::)

Gość aq
u mnie po nalozeniue nadal widac niedoskonalosci:( co zrobic jaki korektor? a jesli tyle tego naloze puder , korektor, podklad to czy skóra bd mogła oddychac..?

Gość powiem co myślę o
Vichy użyłam próbki podkładu, niestety nie jest jakiś zachwycający Tyle tylko że twarz pozostaje matowa przez długi czas Fajne są kremy do twarzy z niedoskonałościami, niestety moim zdaniem przesuszają skórę i absolutnie nie nadają się pod makijaż (chociaż na ulotce jest "doskonały jako baza pod makijaż". Po nałożeniu podkładu bez bazy następuje zbrylenie kremu. Revlon color stay jest w porządku pod warunkiem, że jest idealnie dobrany do koloru skóry, wybór jest duży

Gość baba jagaa
sa rozne korektory do roznych niedoskonalosci jesli sie zainwestuje w dobry podklad kryjacy/matujacy (beztluszczowy) nie trzeba juz klasc na niego pudru po nalozeniu tylu warst skorze pewnie jest gorzej oddychac, ale czego sie nie robi, zeby byc piekna ;)

Gość do aq
być może masz źle dobrany podkład korektor Vichy jest na prawdę dobry, nie dość, ze ukrywa krostki czy pryszcze to jeszcze je przysusza