Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patitkaka

Jaki podkład najlepszy jaki miałyście/??

Polecane posty

Gość ja double wear estee lauder
dwa odcienie najjaśniejszy i ciemniejszy uzywam na raz

Gość do aq
jak często stosujesz peeling i jaki (firma i nazwa)?

Gość aq
hymm jakies 2 lub 1 w tygodniu. z kolastyny .

Gość penelopa pomponia
chanel vitalumiere, nawilza, rozswietla tylko cena wysoka ale jest rewelacyjny.

Gość do aq
ale jaki to rodzaj peelingu? czy on tylko złuszcza martwy naskórek czy działa wewnątrz? podejrzewam, że to pierwsze :( poczytaj sobie o peelingach np. enzymatycznych jeśli masz problemy z cerą, taki zabieg może być dla ciebie dużą pomocą

Z chanela mam taka jakąś emulsję w takiej jakby kuleczce białej z płaskiej strony czarna.Ale nie za specjalna ta emulsja... Nie do końca wiem do czego niby ma służyć, bo w pakiecie była, a opisu na niej nie ma żadnego... Może koleżanka wyżej się bardziej zna na tego typu kosmetykach?

Gość aq
no tak masz rache. ok poczytam :) dzieki. wlasnie mam probem z dobraniem podkładu;/

Gość aq
chanel.? to nie na moja kieszen..;/

Gość zimna jak lód laleczka...
Dior - drogi ale wydajny i trwaly nadaje boski koloryt i gładkośc ok 180 zł :) Revlon - najlepszy na codzien i fantastyczny !! cena przystepna ok 70 zł :) max factor miracle touch - slabo wydajny, fantastyczny na "specjalne: okazje jest jak jakas mgiełka kryje, matuje , trwały tez ok 80 zł ostatecznie Astor - uzywam tylko kiedy chce nawilzyc skóre tak na codzien jest tez ok ale nie rozstaję się wtedy z bibułkami matujacymi :) Zawsze mam te 4 i korzystam w zalezności od sytuacji i potrzeb cery wiem ze sa najlepsze bo naprawde wszystko bez względu na cene wypróbowałam więc polecam wypróbować te firmy :) jeszcze jedno dla ładnej i zdrowej skóry tylko i wyłącznie kremy vivhy !!! sanajlepsze i tez pod makijaz nie potrzeba juz wtedy bazy !! sa dosyć tanie od 50 do 100 zł i naprawde wydajne na 3 miesiace minimum przy codziennym korzystaniu a i kolejnośc : krem, baza badz korektor i podkład ( nakładac palcem bądz pędzlem - specjaLNYM DO PUDRU - NIGDY GĄBKAMI ) WSZYSTKO Z MOJEJ STRONY :)

Gość loreal
Ja polecam podklad loreal infaillible. Mam cere mieszana i rozszerzone pory, po uzyciu tego podkladu tego nie widac:) JAk na razie to najlepszy podklad jakiego uzywalam, jestem mu wierna juz od okolo 2 lat. Jedna buteleczka starcza mi na okolo pol roku przy codziennym stosowaniu. Jest troche drozszy niz 40 zl, kosztuje okolo 50-60 zl, ale mysle, ze na allegro mozna go kupic taniej:)

zimna, aleś bogata babka :) Dla mnie 50 do 100 zł za krem to drogo dość. Ale jak sobie kupię np próbki za 1 zł, to za kilka mililitrów wyjdzie dużo taniej ;)

chodziło mi o kremy VICHY ofc. :P a i pudru z vivhy nie polecam chyba ze do cery bardzo tradzikowej innym wypadku sa zdyt "cięzkie" :)

Gość do aq
idź do jakiejś dobrej drogerii, raz się wykosztuj i niech ktoś dobierze ci odpowiedni podkład :) uwierz, warto :) a poza tym dbaj o cerę powiem czego ja używam i jestem bardzo zadowolona: http://www.sklep.cosmetic.pl/szczegoly/89/peeling_enzymatyczny_175ml http://www.apteo.pl/product/id/281,vichy-normaderm-zel-gleboko-oczyszczajacy-200-ml jest boski za chwilę będzie reszta:)

Gość aq
haha. wlasnie zawsze mozna kupic probki ;p

kotka słońce naprawde w co jak co ale krem warto zainwestowac kupisz za 60 zł dobry krem z vivhy np normaderm i masz w tym : nawilżanie, matuje i jest aptecznym produktem więc działa na wszykie podraznienia a wiem co mowie bo nie wyobrazam sobie zycia bez tego kremu ! jak mówie ze mam skóre z "problemami" to nikt mi nie wierzy bo jest gładka i sliczna jak pupcia niemowlaka a wierz mi ze vivhy to zawdzięczam : stosuje od lat i tylko dzięki temu : a dasz za krem 60 zł np i naprawde jest wydajny 3 miechy :) wrato bo jak wiadomo twarz i dłonie to nasza wizytówka no i wlosy hehe :P

Gość co sądzicie o LIRENE City Matt
????

Gość aq
lirene raczej dupny ;p

Gość aq
uppps sorak pomylilam sie to nie o tym mowilam ;p

jeszcze jedno dziewczyny naprawde jesli szukac kosmetyków do pielegnacji twarzy to tylko apteka i jesli kogoś nie stać na vivhy to pytać o firmę "ivostin" podobne składy i dzałanie i tez dobre a o polowe tańsze a prbek vivhy nie trzeba kupowac bo jak wejdziecie do apteki i udacie zaintersoowanie i zapytacie i poprosiie o probke to zawsze wam dadzą za free :) naprawde kremy zele itp tylko firmy apteczne a teraz to juz mit ze one sa drogie są często tansze niz w drogeriach i w drogeri wam tak profesjonalnie nie doradz jak w aptece i idzcie do tych aptek w centrach handlowych tam najlpiej dbaja o klientów i maja fulll próbek :)

Gość do zimnej
krem normaderm jest fajny miałam problemy z cerą po kilku miesiącach stosowania zupełnie przestały się pojawiać niedoskonałości ale o tej porze roku ten krem po prostu przesusza mi cerę, pomimo tego, że ma właściwości nawilżające a bez bazy pod podkład nie jestem w stanie wykonać makijażu

Już, już miałam kupić normadern, ale przyjaciółka, która go używała, a miała syfy gorsze niż ja, odradziła mi... Twierdzi, że wyrzuciła pieniądze w błoto. Pomogła jej, jak mnie zresztą, niebieska linia garniera czysta skóra. Nie wiem co w nich jest, bo składu nie analizuje, choć wiem, że to błąd, bo oszukują nieraz na opakowaniu, że jest np. retinol, a jego w składzie nie ma, ale mi wyleczył syfy super. W ogóle teraz nie mam z nimi problemu. Ja próbek używam diora i chanel. W aptekach chyba tego nie ma.

Gość metagalaktyka
Inglot- taki w bialym opakowaniu, niezły, dobrze kryje, raczej nawilżający i "treściwy" więc nie nadaje się do tłustej cery. Przy kupowaniu trzeba wziąć pod uwagę, że ciemnieje przy utlenianiu i po godzinie na twarzy robi się odcień ciemniejszy. Revlon- Colorstay. Wyprobowałam wersję matującą,przy cerze mieszanej działanie na 6 ;) niestety nie mają dla mnie odcienia :O Rimmel- mus matujący z rumiankiem, bawełna i ogórkiem. Leciutki, przyjemny w dotyku na skórze. Jak dla mnie dobry na codzień, ale przypusczam, że dla kogoś z problemami z cerą będzie zupełnie bezużyteczny. Eris- City Matt. Główną zaletą jest cena. Chyba zresztą jedyną, bo to chyba najgorszy podkład jaki miałam- robi okropna maskę, zatyka pory, na dodatek mało odcieni i wszystkie jakieś ciemne... NEVERMORE! Rimmel- mineralny podkład- niezły,wydajny i z pasującym mi odcieniem. tylko jedno ale- strasznie mi po nim zasyfiło cerę.

ja uzywam normaderm na dzien aa serum aqua thermal ( czy jakos tak - nie chce mi sie isc do łazienki spradac nazw :) na noc !!! naprawde fajnie nawilża tylko serum a nie krem bo kiedy uzywałam kremu nic nie dawał:/ a jesli uzywasz tylko normaderm to rzeczywiscie moze lekko wysuszac :)

dziewczyny nigdy w życiu INGLOTA pudru ofc . bo lakiery maja rewelacyjne :P jak go nałozysz nawet troszeczke to masz maske !!! zatyka pory świeci sie a po dluzszym stosowanu wychodzi sajgon na twarzy :/ najgorszy jaki miałam :/ wogóle podoba mi sie ten topic : mozna sie wymienić doswiadczeniami :D

avon tez sie zgadzam fatalny :/ avon ma za to super tusze szczerze oddałabym wszystkie moje tusze z diora, lankome za jeden avonu !!! powaga !!! sa rewelacyjne :) jeszcze z max factora sa fajne :P