Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Markury007

Rodzice powiedzieli mi wszystko calom prawde, nie mialem po co zyc.

Polecane posty

Gość Rosja pieprzysz frazezy
"dala zycie2 .... ale wzniosle Dala komus dupy a potem juz innego wyjscia nie bylo

Rosja - jedno nie przeszkadza drugiemu - ale mam wrażenie ,że autorowi chodzi oto ,że sie che pozbyć matki wcale nie dlatego ,ze pije , nie pracuje i sie awanturuje . Chce sie od niej oderwać , bo chce wejść do pewnie spokojnego i dostatniego domu Agaty . A matka chce sie podłączć Poczytajcie co on pisze - jemu wcale nie chodzi o " ustawienie " matki - tylko szuka pretekstu ,zeby sie jej pozbyć ,zeby zrobic dzieciaka - i juz jest ustawiony .

Gość rosja nie rob sie na
matke polke meczennice. Dajesz zeby se chlopa zlapac co cie bedzie utrzymywal. Nie udawaj swietej.

Moja matka z miasta do miasta przejechac moze pociagiem czy autem czy busem bez problemu, ale ktos podal mi porade zeby zalatwic jej prace za granica a ona nigdzie by nie pojechala nawet nie wiem czy ma paszport wazny a ja placil jej nie bende. zreszta na same wspomnienie ze mogla by isc do pracy ona zaczyna udawac ze ma chore serce albo ze nogi opuchniete i ze raz juz ja wyrzucili to jej juz nie przyjmna. A co dopiero o pracy za granica ona nigdy by nie wyjechala nigdzie i nie radzila by sobie bo ona nie umie zadnego jezyka

Gość no wlasnie - gdzie macie
moralnosc jak dajecie dupy zeby chlopa zlapac?

rodzice agaty placa za mieszkanie nasze jak narazie dopuki nie znajde pracy i mozliwe ze dostane w papierniczym, ale to jeszcze nie jest pewne. Agata i ja chcemy zyc spokojnie z dzieckiem bez alkoholików i awanturników. Nie daj boze ojciec przyjedzie i jeszcze napsuje mi opini rodzice agaty znaja mnie ale nie znaja moich rodziców dlatego chcialem sie ukrywac. w srode beda rodzice agaty na obiad do tego czasu musze gdzies pozbyc sie matki

co mam z tym fantem zrobic najpierw z0stawia mnie z ojcem alkoholikiem ktory bil mnie cale dziecinstwo teraz jestem dorosly a ona chce jesc z mojej reki bez zadnego wysilku, ona byla bita przez dwoch mezczyzn nie szanowala siebie i swojej osoby. Pozwalala aby bili ja i krzyczeli na nia a o mnie juz nie wspomne jak bylem maly tluklem talerze wszystko co sie da zeby ojciec zamknal morde to wtedy wyurzucal mnie w nocy na klatke i spalem na strychu nacpany.

Gość Jak sie nie pozbedziesz
To sie pozegnaj z tym zwiazkiem i nie dziw sie. Ta dziewczyna ma prawo do normalnego zycia , a nie z awanturnicza alkoholiczka co jej sie robic nie chce tylko zeruje na innych.

wynosze sie z tego forum. jestescie do niczego bo nawet nie mozecie zrozumiec cudzej sytuacji. samo miedzy soba sie klucicie ale do pomocy to nic

Ludziska,ale sie nakrecacie:)Spojrzcie na styl wypowiedzi-toz to albo prowo albo pisze to jakis 13latek i robi sobie jaja:)