Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomi8889

prosze o rade w kwestii uczuciowej

Polecane posty

Gość smutnomi8889

Spotykam sie od miesiaca z pewnym chlopakiem. Jest rozowo, fajnie, bardzo mi odpowiada..ale... ..ale jest prelegentem... Juz mowie o co chodzi. Organizuje duze pokazy dla pewnej firmy na ktorych stara sie sprzedac koldry welniane za kwoty dochodzace bagatela nawet do 7 tys. Na tych pokazach sa zwykle starsi ludzie ktorzy sie daja na to nabrac. Ma wysokie prowizje.. Dzis spadly mi klapki, ze to totalna psychomanipulacja i zerowanie na starych i schorowanych. Jestesmy razem miesiac, zdazylam sie zaangazowac i to dosc pokaznie. Jestem tez katoliczka i nie moge zniesc mysli, ze tak robi. Wlasciwie to jeden problem.. Drugi jest taki, ze rodzina kaze mi z nim zerwac bo jest partia nie nadajaca sie na moj poziom - ze ja bogata a on zwykly akwizytor naciagajacy ludzi:( Co byscie zrobili ? To duzy problem? Ja juz sama nie wiem..

jestes z nim tylko miesiac jezeli juz ci sie cos nie podoba to mozesz to zakonczyc po drugie praca jak praca,kadzy musi jakos zarabiac na siebie :)

Gość smutnomi8889
Wlasnie on mi sie podoba, ale nie podoba mi sie ta robota. Caly czas sie gryze. A generalnie jesli chodzi o niego... nosz kuzwa dla mnie zajebisty, wiele w zyciu gosci spotkalam, a on wymiata... Ale cholera mnie bierze..jak se wyobraze to...ze on wystepuje przed setka rencistow i wciska te koldry ktore sa moze max warte ze 300 zlotych. ...to jest ciezki problem?

Gość nocny doradca
wymiata mówisz. tym starszym ludziom też sie wydaje że wymiata. taki odchył zawodowy