Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmistake

buty na zime

Polecane posty

Gość Mmistake

czy wy widzicie to samo co ja?:O jakas masakra w tych sklepach buty 400zl i jakby ze wsi wzięte ;/ co to do cholery jest? jestem załamana .. lada chwila spadnie śnieg,a ja bede musiala chyba sobie buty Emu zamowic bo są jeszcze w miare ciepłe i ładne..oczywiscie oryginalne bo te za 50zł w ciągu 3tyg. mi sie rozpadną.. a wy zamowiliscie jakies na allegro moze? widzieliscie gdzies jakis fajne ?

Gość ja znów będę chodzić
w butach kupionych trzy lata temu :o Całe szczęście, że dbam o buty, bo nie miałabym w czym chodzić, tragiczne są buty w sklepach :o

Gość Maleńka_Oups
Polecam aukcje n-k.. są niezłe, ciepłe buty i w przestępnych cenach ;)

To zależy czego potrzebujesz....czy maja być eleganckie czy bardziej praktyczne.Ja osobiście wole eleganckie i kupiłam sobie model z firmy Krimen baldoccini,wygodne a ładne-dużo kobiet nawet na ulicy mnie zaczepia z pytaniem o miejsce zakupupoza tym mam na oku fajne kozaki ,model chyba 595 firmy baldowski.Na allegro jest aukcja,konczy sie za dwa dni,są super i chyba się na nie skuszę

Gość
Emu to dopiero paskudztwo :o

Dla mnie to tragedia. Jeszcze ta moda na oficerki z chudziutką cholewą, płaskich stóp bez podbicia i dłuuuugich paluchów, że co najmniej 1,5 cm luzu jest. Emu to druga okropna moda.

Gość dlatego staram się kupować but
za granicą olbrzymi wybór masakrycznie dużo sklepów a i ceny nie są jakieś wybujałe za 400zł można kupić już wspaniałe buty

Gość a gdzie wy widziałyście
buty z wąską cholewą? :o Ja za cholerę nie mogę znaleźć nic takiego. A już w internecie to bym wcale nie kupiła butów...

"masakrycznie dużo sklepów" -> rozumiem, że Cie bardzo poturbowali sprzedawcy, że masakrycznie. normalnie nienormalna, jakie? Ja też mam z daichmanna, uznałam, że nie mam siły chodzić i szukać czegoś porządnego.:p Wąską cholewę ma np. lasocki (w oficerkach).

mama ostatnio szukala ladnych kozakow na zime, cieplych, antyposlizgowych, wygodnych i zgrabnych i miala troche grosza do wydania, a szukala chyba tydzien :O u mnie nie ma problemu, bo mieszkam za granica i nie ma tutaj az tak srogich zim, a nawet jakby byly, to jest ogromny wybor butow w przystepnych cenach

Gość Mmistake
juz jestem:) powiem tak.. szukam raczej czegos eleganckiego,w czarnym kolorze najlepiej zeby nie wyglądały jak kolejna tandeta z rynku ..:O dodam,ze mam 173cm i nie chce zbytnio obcasow bo po co mam sie jeszcze męczyc na śnieżycy?.. na allegro szukam i szukam nic nie ma :O:O