Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukamporady

Prosze o opinie

Polecane posty

Gość Szukamporady

jestesmy mlodzi (mamy po 23 lata) i mamy dopiero polroczny staz malzenski. moj maz mial etykietke casanovy jednak z czasem sie zmienil, jednak widocznie nie w 100% dzis czesto przylapuje go na pisaniu z innymi dziewczynami, nie zawsze sa to teksty ktore by mi sie spodobaly. on ukrywa to przede mna, klocimy sie czesto, czuje sie troche odtracona, czy ktos jest w podobnej sytuacji?? co o tym myslicie,jak mam z nim porozmawiac kiedy nic nie dociera,nie rozumi ze jest mi przykro i nie zycze sobie glupich smsow z innymi. Doradzcie

Gość miauuuuuuuuuuu
wybacz ze tak zapytam ale jak do tego slubu doszlo?

Gość Szukamporady
Wpadłam i mu wmuwiłam, że to jego. A co to ma dorzeczy?

Gość fajny podszyw
nie ma co

Gość chce byc szczesliwa...
My mamy z moim teraz juz bylym partnerem po 21 lat i tez mu sie zdarzylo chyba ze 2 razy pisac do innych dziewuch... myslalam, ze wyjde z siebie, chcialam skonczyc z nim to wszystko, bo dla mnie nie jest zrozumiale to jak sie jest para a jedna osoba ze zwiazku szuka pocieszenia u innych... nawrzeszczalam na niego, nie odzywalam sie pare dni, moze i przemyslal, ale mnie to bolalo... pozniej jakos doszlismy do porozumienia, ale dalszy nasz zwiazek pociagnal tez za soba inne konsekwencje, ze az szkoda gadac i tak oto teraz mamy 2,5 miesieczna coreczke i sie rozstalismy... ale to juz inna historia...

hmmm ale pisze do nich co ??? bo widzisz my tutaj na kafe piszemy np z facetami czasem żartujemy sobie dwuznacznie wysyłamy nawet serduszka i tak naprawdę nic to nie znaczy ot zabawa i tyle ale tak naprawdę nikt z nas nie powie ci o co tak naprawdę twojemu mężowi chodzi ja wiem jedno jeśli ci to przeszkadza to: wiedząc jaki jest powinnaś była się z tym liczyć a nie teraz zmieniać go na człowieka , którym najwyraźniej nie jest - on jeśli cię kocha i ma świadomość tego, że ci to przeszkadza powinien próbować rozrywkować się inaczej- może niech przejdzie na panów ???:D