Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała i słodkaa

sex a okres

Polecane posty

Gość mała i słodkaa

nie wiem czemu ale podczas okresu mam wieksza ochote na sex niz normalnie i silniejsze orgazmy, niektorym sex podczas okresu sprawia bol a mnie on jeszcze bardziej podnieca :P

Gość to fajnie
ze nie obrzydza cie to :D

Gość Ja również tak mam
Jak mam okres bardziej mi się chce nawet często sama sobie robię to chyba sprawa chormonow:) a z sexem to różnie jednym się podoba innym nie:) dobry koń i po błocie pójdzie hi hi

Gość wierny31
co to za marynarz co morza czerwonego nie przeplynal

Gość mała i słodkaa
hehe :P

Gość tak lubię
ooo, to nie tylko ja tak mam:P mam większa ochotę niż zwykle, ale też w pierwsze i drugi dzień mam niezłe bóle i boję się kochać żeby nie sprowokować tych potwornych bóli...oj męczę się, męczę nie tylko z bólu:P

Gość wczorsaj się kochałam
z mężem a miałam 3 dzień okresu :P Miałam taką chcicę że poezja

Gość a ja uwielbiam
robic wtedy minetke

Gość c**pka jest wtedy
"smakowa"

Gość EwaO
Pieprzycie głupoty i jedynie "piszecie żeby pisać". Sex w czasie okresu jest BE i tak już zostanie. A jak facet koniecznie tego chce to niech sobie zobaczy jak wygląda jego członek bo wyjęciu. Myślę że wtedy na zawsze zmieni zdanie co do sexu w czasie okresu.

Gość sama jestes be
EwaO

Gość napalony stary kutasownik
okres nie okres byle zamoczyć :) dobry koń i po błocie pójdzie !! :)

EwaO co ty gadasz:P uprawiam sex podczas okresu od pol roku i ubóstwiam to. moja dziewczyna tez to uwielbia., nie mowie tu o minecie czy robieniu loda jak wyjde.. tego nie ma jest poprostu calowanie i sex.

haha a kiedy ja mam okres nie mogę się opędzić od swojego faceta:) choć ja nie mam ochoty bo zwykle mam bardzo bolesne miesiączki.

Gość martynkoska 23
ja również nie mam nic przeciwko kochaniu się w te dni...jedynie pierwszy dzień jest bolesny i obfity, w kolejne zazwyczaj nie ma juz prawie śladu ( mam ten komfort, że okres jest slabiutki i trwa ok 3 dni) POza tym jak większość kobiet mam wtedy megaa ochotę, mój facet tez z racji tego, że puchną mi piersi i przyjemnie sie zaokrąglam ;) No i wtedy raczej seks jest zakazany a to podnieca jeszcze bardziej :)

Gość niuniek1987
Hm zawsze można również uzyc tamponów przy seksie w "te" dni. Może dla kobiety odczucia nie są tak intensywne jak zazwyczaj bo facet wchodzi płyciutko ale za to po wszystkim jest czysto i bez stresu...

A ja kiedyś namówiłam mojego faceta żebyśmy kochali się podczas okresu (w przedostatni dzień, kiedy krwawienie było już słabe ale jednak było) i żałuję. Robiliśmy to co prawda w gumce ale jak on zobaczył krew na członku po jego wyjeciu to powiedział, że czuje się jakby mnie gwałcił... I już nigdy więcej go nie prosiłam, mimo że zawsze podczas okresu mam ogromną chcicę...

Gość swerfc
E tammm.... ja z Męzem jestem 8 lat. I już od bardzo dawna okres nie jest dla nas przeszkodą. Ja wtedy mam dużą ochotę ( pewnie sprawka hormonów). Ale nawet jeśli miałąbym jakiekolwiek opory to Mój Mąż nalega :P

ja zawsze mam ogromną chcicę podczas okresu i seks jest cudowny ,tylko trzeba uważać i podłożyć pod pupę podpaskę żeby pościeli nie pobrudzić