Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Co się dzieje z moim komputerem??

Polecane posty

Może ktoś będzie wiedział, bo mnie już trafia... Od czasu do czasu sam się wyłącza (i proszę nie pisać, że to bateria pada :p). Potem muszę odczekać kilka minut, żeby go uruchomić, bo jak próbuję od razu, to nie udaje się. Poza tym czasem przy włączaniu go komp się uruchamia, ale nie widać nic na ekranie. Dopiero jak go wyłączę i włączę ponownie to się normalnie uruchamia. Jakieś diagnozy??

Laptopa mam.

A ma jakieś znaczenie, że przede wszystkim wyłącza się podczas oglądania filmów na tvfilmy?? Raczej rzadko podczas innych "użyć" kompa...

a moze za duzo masz kodekow? ja sciagnelam chyba wszystki mozliwe i mi sie komp spiepszyl, nie wiem ekspertem nie jestem, ale odkad mam zepsutego lapka to duzo sie dowiedzialam

Gość sprawdź czy nie jest
za ciepły :o

ja w ten sposob spalilam karte bo wentylacja jest od spodu a kladalm go zawsze na koc albo na cos nie przewiewnego i....pooooszlo sie je..

Też podejrzewałam przegrzanie, ale on zawsze na biurku stoi...

większość laptopów się przegrzewa.. jeśli ci się to non stop przydarza to zainwestuj w cooler.. takie ciągłe wyłączanie może ci uszkodzić program operacyjny albo nawet płytę główną ..

ja wlasnie place za swoja glupote, nalepeij kupic jakas deseczke i zamiast na kolana to stawiac na niej, pozatym ja samam pomysle o coolerze bo teraz tyle wydam a nie chce zebym miala histirie z powtorki

Gość sprawdź czy nie jest
link skopiuj cały w przeglądarkę - uratowałam lapka się w ten sposób !!!!!!

Miałam dokładnie to samo, grafika się grzeje.... Odkręciłąm go, i przeczyściłam wiatraczek z kurzu, włożyłam spowrotem i już problem zniknął. Takie coś w laptopach trzeba robić co jakiś czas.... bo nie chłodzą jeśli są zapchane ;)

Jasa ma racje>>> z tego co mi serwis powiedzial ze osadzilo sie troche kurzu i nawet czesc byla spalona, spowodowalo to zapchanie, barak wentylacji i kurz nawet zaczal sie jarac przeczysc laptop

Coś nie działa, jak z tego linka instaluję... I zniknęłam, bo oczywiście się wyłączył... :/