Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podubiony

naprawde ciezki przypadek co robic???

Polecane posty

Gość podubiony

z jednej strony pisze smsy ale strasznie ogolnie jak chodzi o Nas typu nom,niby tak,raczej tak a i mówi ze nieumie okazywać uczuć czasami napisze ze teskni jak nie pisze ale na swój indywidualny sposób i co ma byc to bedzie ogólnie mam wrazenie jak by jej niezaleazło albo zachowuje sie jak smarkula a ma 20lat ale jak niedzywam sie dluzej to zaraz sie denerwuje i niewyobraza sobie tego jak przestane pisac z Nią poradzcie co robic pchać sie w taki zwiazek czy odpuscic??????

Gość podubiony
i twierdzi ze to tylko facet musi zabiegać o kobiete walczyc o nia a kobieta nic nie robi z jej strony tak jest zadnego czułego słówka zadnej inicjatywy nic

z jednej strony pisze smsy ale strasznie ogolnie jak chodzi o Nas typu nom,niby tak,raczej tak a i mówi ze nieumie okazywać uczuć czasami napisze ze teskni jak nie pisze ale na swój indywidualny sposób i co ma byc to bedzie ogólnie mam wrazenie jak by jej niezaleazło" jak baba :D

Gość podubiony
nogogłaszczka wiem co to przecinki ale żyjemy w wolnym kraju i mogę pisać jak sobie chce :) no ja mam 22 wiosny wiec gówniazem tez nie jestem i jakies tam pojęcie mam na to i owo ;) i to jeszcze nie zwiazek ale jak ktoś nie czyta ze zrozumieniem (czy jest sens pchac sie w ten zwiazek) to by niepytał o to :)

i to jeszcze nie zwiazek ale jak ktoś nie czyta ze zrozumieniem " Wątpię czy nawet profesor Bralczyk razem z Miodkiem wzięci ,dali by radę zrozumieć twój bełkot :P Brak podstaw pisowni to nie reguła że piszesz jak chcesz , to tylko brak elementarnych podstaw języka polskiego :) co do tematu :) no cóż smsowo sygnałowy związek to też związek ;)