Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Biore Silica od 2 mc i zero efektow...

Polecane posty

Gość cati82

Mam ich na 3 mc, ale juz po 2 mc powinny byc jakies efekty, a tu nic, wlosy wypadaja, co polecacie naprawde skutecznego na wzmocnienie wlosow?

Gość ale to trzeba
brac co najmniej 3 miesiace. A jezeli chcesz spróbowac cos innego to ja polecam Belisse na włosy i paznokcie. Naprawde jest super i niedroga. Mi juz po miesiacu włosy mniej wypadały, poprawiła sie cera i paznokcie. A brałam po porodzie a wiadomo że wtedy najbardziej wszysko sie "sypie". Naprawde polecam, mam nadzieje ze bedziesz zadowolona

Gość ............... tv puls
hej, ja polecam belisse, jest bardzo dobra, mi tez wypadaly wlosy a teraz wypadaja mniej i sa mocne i lsniace, naprawde i paznokcie mi sie nie lamia ale najwazniejsze dla mnie jest to ze mialam pryszcze ktore nie chcialy zniknac a odkad biore belisse mam ladna cere na buzi.

Gość cati82
dzieki dziewczyny! dokoncze ta silica jeszcze miesiac jakis zostalo, to beda lacznie 3 mc, pozniej zrobie przerwe i kupie belisse. Podobno takie kuracje mozna robic max2 razy w roku po 3 mc? Nie mozna przeciez non stop brac tych tabletek na wlosy i paznokcie..?

Gość cati82
ktos jeszcze cos poleci?