Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reelphe

Czy takie objawy mogą świadczyć o ciąży ?

Polecane posty

Gość Reelphe

Straszny ból brzucha , rozdęcie, uczucie 'rozpierania' brzucha, hałasy z jelit, wzdęcia, gazy odchodzą, stolec twardy...ale brzuch boli strasznie jak np. przy owulacji albo w pierwszym dniu okresu + ból krzyża, ból nerki, ból kręgosłupa wieczorem , drętwienie nóg, osłabienie, zmęczenie,senność, rozkojarzenie, częstoból głowy...

Gość to nie ciaza
jestes hipochondryczką i tyle

Gość Reelphe
a o czym to może świadczyć? te problemy ? może coś w z układem pokarmowym :/ :o

ból nerki czy drętwienie nóg jakoś szczególnie z pierwszymi objawami ciąży mi się nie kojarzą

Gość Reelphe
Hmmm...to niedobrze. Ciąża jest przynajmniej czymś normalnym...ale choroba :( nieregularnie się odżywiam, ze stresu nie jem w ciągu tygodnia, czasem coś na zimno...chyba będę musiała iść na kolonoskopię ::/ :/

idź lepiej kobieto do lekarza. co to za moda żeby każdy ból albo słabsze samopoczucie kojarzyć z ciążą? radzę wybrać się do lekarza. albo potwierdzi ciążę albo pomoze coś dalej z tymi bólami robić. bo to normalne nie jest...

Gość ja też zapytam
A ja mam takie pytanie na temat śluzu. Zawsze przed okresem miałam taki biały gesty czasem się aż zbijał w takie kulki. Dzisiaj jest dzień po terminie (ale cykle mam różne więc w sumie i za 3 dni mogę dostać) a śluz mam taki jak w dniach płodnych no i zwariowałam nie wiem co mam myśleć. Jest "mokro" śluz przejrzysty i ciągnący(takie nitki się ciągną) i jest go bardzo dużo. Co się dzieje?

Gość ja też zapytam
też się nie znam. W tym cyklu miałam już płodny śluz. Staramy się o dziecko. Potem był niepłodny biały a teraz znów jakby płodny. Mozna mieć dwie owulacje?