Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raq123

Prosze o pomoc doswiadczonych - sex

Polecane posty

Gość raq123

Witam. Kochałem się z dziewczyną i był to mój 1 raz. Zabezpieczyłem się prezerwatywą i nie wytrysnąłem w nią. Sex trwał max 10 minut. Od czasu wyciągnięcia mineło kilka minut po czym się spusciłem na jej brzuch i piersi.Dodam jeszcze, że gdy rano sprawdzałem prezerwatywe dmuchając była cała. A z racji tego, że nie jestem doswiadczony to sie boję. Proszę o szybką odpowiedz! Dziękuje i pozdrawiam, Prosze nie zartowac :(

Gość raq123
czy moglo cos byc jezeli sie nie spuscilem w nia i kondom byl caly na 100%, bo w trakcie nawet sie nie podnieciłem...?

hej..jeżeli w trakcie kiedy byłes w niej a miałes prezerwatywe nałożna, to jeśłi ni epekła to nie mogło nic się stać..jeśli jednak pękła, ale nawet się nie podnieciłeś to prawdopodobieństwo jest nikłe że jakiś plemnik mógł sie przedostac do jej dróg rodnych...ale pytanie: jeśłi się ni epodnieciłes...to jak udało ci się "wejść"p.s. : w wydzielinie moga się znajdować plemniki nawet przed wytrysiem..ale jesłi mówisz że sie nie podnieciłeś..

hej..jeżeli w trakcie kiedy byłes w niej a miałes prezerwatywe nałożna, to jeśłi ni epekła to nie mogło nic się stać..jeśli jednak pękła, ale nawet się nie podnieciłeś to prawdopodobieństwo jest nikłe że jakiś plemnik mógł sie przedostac do jej dróg rodnych...ale pytanie: jeśłi się ni epodnieciłes...to jak udało ci się "wejść"p.s. : w wydzielinie moga się znajdować plemniki nawet przed wytrysiem..ale jesłi mówisz że sie nie podnieciłeś..

Gość zapłodniłes laske na bank

Gość raq123
Podniecilem ale nie tak zeby ten płyn wyszedł a prezerwatywa napewno była cała

Gość dfgdf
A ile masz lat?

Gość backgrund

Do tej pory to wiesz jaki rezultat z pierwszego ruchania, co za laskę miałeś, która Cie nie nauczyła bezpiecznego ruchania. Jak masz małego, to zawsze ci będzie spadać prezerwatywa, bo są robione na duże penisy, niż Twój. Poczekaj jak Ci urośnie lub używaj innych środków antykoncepcyjnych. Napisz jak się zakończyło il; dni do porodu?

Gość raq123
dot. ostatniej wypowiedzi . dlaczego się nabijasz z poważnej sprawy.

Gość PO RAZ KOLEJNY
chcesz powiedzieć,ze dmuchałeś gumkę z zawartościa??:D a jak ściany?:D

raq123jak masz takie lęki to po cholerę się zabierasz za wsadzanie ? Sex ma być przyjemnością a nie drogą do nerwicy. Tak może coś być szanse są wprawdzie bliskie zeru ale zawsze jak wsadzisz wacka w cipkę to może wyskoczyć bobas albo kilka nawet. Takim ryzykiem jest ta zabawa obarczona. I właśnie dla tego to zabawa dla dojrzałych i odpowiedzialnych. A razie już jest kupa śmiechu z ciebie...... I ni cholery nie da się z ciebie nie śmiać...

raq123jak masz takie lęki to po cholerę się zabierasz za wsadzanie ? Sex ma być przyjemnością a nie drogą do nerwicy. Tak może coś być szanse są wprawdzie bliskie zeru ale zawsze jak wsadzisz wacka w cipkę to może wyskoczyć bobas albo kilka nawet. Takim ryzykiem jest ta zabawa obarczona. I właśnie dla tego to zabawa dla dojrzałych i odpowiedzialnych. A razie już jest kupa śmiechu z ciebie...... I ni cholery nie da się z ciebie nie śmiać...

Gość PO RAZ KOLEJNY
sam z siebie robi bałwana:O ja rozumiem,ze można nie wiedzieć ale chyba lepiej najpierw zadawać pytania niż opowiadać o swoich "poczynaniach"-jeszcze żeby było o czym:D