Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jamelia23

Potrzebuję rozsądnych opinii w krytycznym momencie mojego życia.

Polecane posty

Gość Jamelia23
jesli idziemy w te stronę, to ja przez niego płakałam 10-tki razy...

Gość lolkana to masz
fajnego faceta, moj czasmi gada o dupie matynie ale i tak go kocham najmocniej na swiecie, czasmi w nim widze takie dziecko ja mam juz chyba jakas obsesje bo non stop o nim gadam, mamo a muj M a mamo a M

Gość Lolkana
Ja też o moim ciągle gadam ( on o tym nie wie :P ) i o ile mama i koleżanki słuchałyby godzinami, o tyle kumple na poczatku rozmowy uprzedzaja " tylko nie o nim " :P :)

Gość cioteńka z za dużymi majtasami
Mój jest najukochańszy na świecie :). Czasem zdarzają się nam nie porozumienia, ale to nic. Ważne jest dla mnie to, że czuje się TĄ jedyną, najukochańszą, najcudowniejszą. I wiem, że planuje ze mna swoja przyszłość i chce ze mną spędzić całe życie. Trudno opisać jak wspaniały jest w kilku słowach. Powiem Ci autorko, że naprawdę współczuje, takiego mężczyzny. Zasługujesz na tak kochanego faceta jak ja :). Kazda kobieta zasługuje na takiego faceta !

Gość Jamelia23
No cóż, trudno się mówi. Nie trafilam na tego odpowiedniego, ja nie bylam tą odpowiednią dla niego, a mogło być inaczej. Na szczęście zbyt mocno kocham życie i ma wokół siebie paru dobrych ludzi, którzy mi pomogą podnieść się. Dzięki i wszystkiego dobrego Wam życzę.

Gość cioteńka z za dużymi majtasami
Życze ci kochana szczęścia 🌼. Powodzenia :)

Uuuu :o ja bym się porządnie zastanowiła czy być z nim dalej:o teksty typu "możemy dalej być razem a jak nie, to mnie nie trzyma" oznaczają to samo co "nie zależy mi na Tobie, jesteś bo jesteś, jak odejdziesz nic się nie stanie".