Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opinie o kubie

kuba wojewódzki

Polecane posty

Gość o Kubie mialo byc
Kuba ok, inteligentny, z poczuciem humoru i z refleksem, ma sensowne poglady, tyle,ze je wypowiada w sposob czesto brutalny, zeby gorzej nie powiedziec...

Gość hehehehee
fajny facet z niego

Gość grugrugru
lubiłam go jak miałam 13 lat :) teraz mam 20 i nie uważam go już za zabawnego, a jego teksty są przewidywalne i nie śmieszne

Gość hahahahaaahhhhaa
danny uważa, że to łosiek dlatego, że wojewodzki często zartuje sobie z pedałow, a danny jest pedziem :p

Gość hahahahaaahhhhaa
nie, bo jakbyś chciał nwiedzieć to był w długim zwiazku z anna mucha, a teraz spotyka się z sowińską i nie raz podkreślał że kocha kobiety i jest hetero

Gość grizellkaa
Sowińska już lepiej do niego pasuje niż Mucha. Wizulanie. A czy charakterem? Hmm ona jest poważna..Inna niż on:) Nie znam Sowińskiej, ale wydaje się być okey:) Ta druga - Krzykliwa, małointeligentna, a zgrywa się na mega mózg. Lubię kobiety delikatne. Krzykliwych nie cierpię.

Danny Decoy >>> nie wiem po co to napisałaś [ nie chciałem wiedzieć] ale widzę, że się podjarałaś nieźle hahahaa Mam nadzije, że to nie do mnie...!

Gość no racja racja
też nie lubie muchy, a danny to pedal z kompleksami :p

Gość grizellkaa
Nie znam Kuby. Nie mogę powiedziec nic o nim. jego osoba to w większości kreacja na potrzeby programu. W pierwszej fazie idola..był cichy, ale mówił. Wygłupy przyszły z czasem sławy:D Co do wyglądu. Jak na polskie realia jest okey - trochę ciało ma małosprężyste..Chudy fakt. Ubiór okey:D Łysinkę lakieruje:D

Gość grizellkaa
I wydaje mi się, że w tym programie nie miałby szans! ZE MNĄ:P w gadce i w ogóle:):D

Gość cashmir
Uwielbiam jego program,dowcip i lubie na niego patrzec uwazam ze jest nadzwyczaj inteligentny i wygadany no czasem z przegieciem ale znosnie.Fajny facet nic dodac nic ujac.

a wiecie ze on nie ma wyższego wykształcenia ? :P A tak się z innych nabija :P Ale ogólnie to go lubie, nawet bardzo :)