Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martiska18

Jak się wam podobam?

Polecane posty

Gość kjj
mnie sie podobasz ale nie wystawiaj tak piersi w necie,nie warto sie tak obnazac przed calym swiatem..a co do piersi-sa duze,ale ja nie widze zeby wisialy.no normalne ze sa ciezkie ale napewno nie obwisle...a co moga powiedziec kobiety wlasciwie bez biustu??bo chyba duzo sie tu takich wypowiedzialo na "nie"....no z zazdrosci chyba...facet zawxze patrzy na kobiete z duzym biustem najpierw a na taka plaska dopiero potem...i chocby nie wiem jak kochal kobiete swoja za duzym biustem zawsze sie obejrzy,wiem sama po sobie bo takie mam.i mozecie sobie mowic ze to wtedy facet jest plytki itp ale nie oszukujmy sie ,faceci nie ogladajacy sie za pelnymi biustami to dzis ewenement...wiekszosc uwielbia duze cycuszki ale przeciez nie powei tego swojej kobiecie,tym bardziej jesli ona ma male ...a ona ma ladny biust.

nikoletta m. - tylko niech uważa bo może w przyszłości nie mieć nic po za swoim ciałem i seksem do zaoferowania facetom i tylko takich którzy tego od niej oczekują będzie do siebie przyciągać

zdzirson ---> W piaskownicy nigdy nie miłem uczucia, że zaraz przez przypadek dostanę po pysku :p

Filoletowy--- Obawiam sie, że zasługi nie mają tu żadnego znaczenia :p

kjj to nie chęć obejrzenia się tylko instynkt sprawia że oglądamy się za kobietami które maja duże piersi i duże pupy (bo duże piersi = wykarmi bez problemu dzieci, duża pupa = będzie jej łatwiej urodzić)

Gość moj ideal piersi mniam
zajebiste cyce!!!!!! :)

Gość zdzirson orencz
widelec...nawet sie nie przywitalysmy😭 🖐️:classic_cool:😘:classic_cool: :P koniec pryvaty ;)

Gość kjj
niewazne co wami powoduje wazne ze to fakt.kazdy to wie,ja nie mowie ze kobiety z malymi biustami sa malo sexowne albo gorsze,po prostu zadziwia mnie ze jak widza duze piersi do ktorych nie mozna sie tak naprawde przyczepic to od razu wielka krytyka....to chyba z zazdrosci...a ta dziewczyna ma ladne piersi,niepotrzebnie je tu tak wywalila ale nic zlego o nich powiedziec nie mozna..

Gość UVA
Dziewczyna ładna piersi też, dekold za duży ale to szczegół

Gość sgfdfdghh
Deski zawsze mówia, ze duze cycki to obwisłe lub beda obwisle:D :o mam duze cycki i nie sa obwisłe kiedy sie o nie DBA odpowiednio i ma dobry stanik jak pani na zdjęciu! Moj facet uwielbia moje piersi i nie uwaza ze sa obwisle wrecz mowi ze pieknie skacza i nawet jak kiedys beda troche obwisle to co z tego ? duze to duze faceci je uwielbiaja a nietorzy pytaja sie wrecz czy sa lekko obwisle i ich to kreci:o

Gość kjj
poza tym stwierdzenie ze gdy kobieta ma duza pupe urodzi latwiej jest bledne.ja mam malutka dupke a rodzilam szybko i sprawnie a kolezanka ma tylek jak szafa,szerokie biodra i nie mogla za nic urodzic,malo braklo do cesary...moja kuzynka znow ma duze pierdi,wlasnie urodzila a pokarmu wcale i karmi dziecko modyfikowanym.smiesza mnie takie zabobony.

Gość kjj
poza tym to wlasne male piersi sa obwisle bo tam jest tylko kawalek malo jedrnej skory i sutek....a duze piersi posiadaja jedrna tkanke tluszczowa pod skora przez co sa okragle i kuszace....ciezar powoduje ze czasem sa nizej ale nawet bez stanika wygladaja sexy a male no coz...musze miec push up zeby nie wygladaly na wymiete....wystarczy dobry krem i odpowiedni stanik,oczywiscie nie z bazaru i piersiatka latami moga byc sexy,zwlaszcza te duze...oczywiscie jesli kobieta zbyt szybko nie zmienia wagi i jesli nie przechodzi wielu ciaz..

Gość kjj
widocznie cos w tym musi byc skoro sie praktycznie kazdy facet oglada za duzymi cycusiami.poza ty bardzo sprawne wytlumaczenie,ten wasz instynkt :) :)

Przegapiłam jakąś dyskusję? Podobno sama ze sobą gadam? Wiedzialam ,że mam nierówno pod sufitem, ale nie wiedziałam ,że aż tak :D

Gość asieja
w jaki sposób uchodowałaś takie duże dojki??????? zdradź mi ta recepture hehe

Gość kjj
nie ma receptury na ich wyhodowanie lecz utrzymanie w doskonalym stanie,prosze czytac ze zrozumieniem.....

Gość oj Ostra
widze ze wszyscy Cie jada :) cos w tym musibyc ;p

Gość ostra swoja gadka pokazuje ze
chce zeby uwazali ja za madrzejsza niz jest:|

Gość kjj
u mnie nie ma reguly,czy silny i dobrze zbudowany czy chudzielec,natomiast lubie wysokich facetow.nie podobaja mi sie tacy bardzo mocno wypompowani.bardzo podoba mi sie sylwetka vin diesla oraz wogole caly on,ale gdyby mial wieksze miesnie juz by mi sie nie podbal.a poza tym bardzo wazny jest dla mnie glos faceta,niektorzy maja taki ze od razu miekna kolana.i osobowosc oraz to co facet ma do powiedzenia jest wazna.nie lubie tez facetow ktorzy np wyrownuja brwi,uwazam to za przywilej kobiet i totalnie niemeska rzecz choc niech kazdy robi ze soba co uwaza za sluszne,nie potepiam..

Gość ostra chyba pora
zmienic pseudonim moze wtedy Cie polubia i zostaniesz gwiazda kafe