Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja79

czy Wasi mezowi,faceci tez sikaja na siedząco???

Polecane posty

Gość kash78
U mnie na siedzaco i maz i synek.Ale wam powiem cos,ze moj maz jak bierze prysznic to leje do kratki odplywowej.Sam mi to powiedzial.

Gość a sikacie w basenie do
wody?????

Gość tolatoja
sikamy

Gość tylko ze ... ?
pedal nie ma kobiety debilu :D fajnie, ze ogladasz filmy o pedalach, bo przynajmniej wiesz, jak sikaja :D ja bym sie nie domyslila, ze w parku po nogach, czesto ich podpatrujesz? i ruszasz sobie wtedy fredzlem?

Gość beznikowiec
może na siedząco nie sikają pedały, ale pedanty to już na pewno tak :D

Gość to ja chce wyjsc za
pedanta w przyszlosci!!!

Gość ja tez, ja tez !!
:)

Gość na pohybel
wszystkim macho! albo raczej pseudo-macho, co by sie nie czuli wystarczajaco mesko sikajac na siedzaco. a wrecz dam wam rade - zeby udowodnic swoja meskosc, oprocz sikania robcie tez na stojaco kupe. wyrobicie sobie w ten sposob zrecznosc zawodowego celowania kupa do muszli klozetowej, bo sikami juz potraficie :) pozdrawiam, szczecinianka (zeby nie bylo, ze facet to pisal ;) )

Gość morda w kubeł pedałko
nie bądź taka mądra

moj tez sika na siedzaco...........;) zwlaszcza rano bo lepiej sie wysikac na siedzaco niz ryzykowac i zesrac sie na stojaco..:))

Gość rerterterteagergags
kurwa pełno tu ciot, co się tu dzieje z facetami ,świat normalnie dziwaczeje.

Gość minimini72
hey,ja tez mam pedanta w domu :-) super!

Gość Jak najbardziej męski
Od momentu kiedy moje pierwsze dziecko rozpoczęło chodzić, zacząłem sikać na siedząco. Dlaczego ? Już odpowiadam. Ze względu na higenę ! Kiedy mężczyzna robi to stojąc, mocz pryszcze gdzie popadnie. Zauważcie że, kiedy malutkie dziecko wchodzi do łazienki, pierwsze co robi, to podnosi do góry sedes dotykając tym brudną deskę. I niech mi nikt nie mówi że oddawanie moczu na stojąco odbywa się bez rozbryzgiwania moczu. Bo to nie prawda ! Zróbcie sobie prosty test : Podnieście oby dwie deski i na porcelanowy kant muszli połóźcie papier toaletowy. I wtedy ci męscy przekonają się jaka jest prawda. Oczywiście na początku było mi dziwnie. Ale przecież każde początki potrzebują przełamania i trochę cierpliwości. Dziś moja córka ma 17 lat, a ja ? No cóż, nie wyobrażam sobie robić tego inaczej jak na siedząco. I nie czóję się z tego powodu " mniej męski ". Jest i higeniczniej i wygodniej. marian L. (z Hiszpani)

Gość wiedziona zapachem kawy
u mnie w rodinie moj tata sikal na siedzaco, brat sika na stojaco i maz sika na siedzaco. nie rozumiem argumentu, ze sikanie na siedzaco nie jest meskie. jak przed komputerem to lubicie dupe posadzic a jak sikacie to juz nie? ja mam to szczescie, ze mezowi nic mowic nie musialam, u niego w domu wszyscy mezczyzni sikaja na siedzaco. to kwestia higieny. co z tego, ze podniesie, deske, czasem sam facet moze nie zauwazyc, ze cos polecialo na bok. nigdy nie zapomne jak bylam jeszcze na studiach i weszlam do segmentu mojego owczesnego chlopaka i gdy poszlam do lazienki myslalm, ze zwymiotuje od smrodu uryny. uwazam, ze kazdy facet powinien siadac.

Gość inbox(1)
moj facet tez sika na siedzaco. gdy zamieszkalismy razem sikal na stojaco. od momentu gdy wprowadzilismy sie do wspolnego mieszkania cala masa moich kolezanek przychodzila do domu. on sie krepowal glosnego sikania, bal sie, ze zostawi gdzies slad moczu i bedzie mu glupio przed dziewczynami i zaczal sikac na siedzaco. najsmieszniejsze bylo to, ze on sie przedemna tego wstydzil:) gdy jedys weszlam do ubikacji i zobaczylam go siedzacego myslalam, ze robi kupe i dpoiero po ktoryms tam razie powiedzial mi, ze sika na siedzaco:) i szczerze, nie robi mi to zadnej roznicy, jesli sika na stojaco ale dezynfekuje pozniej toalete to ok. ale dezynfekuje, nie przeciera papierowym recznikiem! a jesli sika na siedzaco to tez dobrze, przynajmniej sam sobie zaoszczedza wysilku.

Gość mikaunika
Moj maz sika na siedzaco w domu.Muszla klozetowa jest skonstruowana do siadania.Do sikania na stojaco sluzy zamontowany wyzej i o innym ksztalcie pisuar,ktorego nie posiadamy w domu.

Gość o rzeszty
ciesze sie, ze ktos w koncu zauwazyl tez oczywisty fakt zastosowania toalet a pisuaru ;)

Gość LOL MIKAUNIKA!
no masz racje z tym pisuarem i kibelkiem :-)

Gość Krótko: na siedzaco to tylko
pizdy męskie sikają. no i kobiety ale to akurat jest normalne

Gość o rzeszty
na siedzaco sikaja faceci, ktorzy rozrozniaja muszle klozetowa od pisuaru. jak maja pisuar na podoredziu, to wiadomo, ze siakaja na stojaco. to jest kwestia rozwoju cywilizacyjnego, niektorym jeszcze troche czasu zajmie, zeby nie traktowac muszli klozetowej jako pisuaru z obawy przed utrata rzekomej meskosci :D :D :D

Gość o rzeszty
ale ze w niektorych rejonach europy wschodniej pisuary sa zdecydowana rzadkoscia, faceci z niewiedzy siuraja na stojaka do klozetu, myslac ze tak ma byc :o nieszkodzi, wybacza sie to wam

Gość a jak:D
przy okazji można se jeszcze zwalić:D

Gość izka-kryska
mój sika na siedzaca ,no chyba ze w ''plenerze"

Gość cyrylek79
jakies kompleksy chodzace tu przychodza,boja sie,ze jak nie beda sikac na stojaco to im meskosci ubedzie buahahaha

Gość uszaty
Rzygać się chce jak to się czyta...!!!Głupiutkie baby.Już naprawdeę nie macie o czym rozmawiać???Ciągną ten temat bez końca...bleeeee!!!

Gość Jak najbardziej męski
Dopóki istnieje tak wielka różnica zdań, dopóty temat ten będzie kontynuowany. A jeżeli się to komuś nie podoba, to niech nie wchodzi na portal. I jest to magazyn dla kobiet. Oczywiście nie chcę przez to powiedzieć, że męska strona nie ma tu prawa do wypowiedzi. Nie, nie. Razi mnie jedno. Iż "Ci", którzy nazywają się facetami, ubliżają tej żeńskiej stronie. Z większości wypowiedzi tej ?"męskiej" strony, wnioskuję, iż mamy tu do czynienia ze zwykłymi prostakami. Więcej, ze zwyczajnym chamstwem. Idiotami, którzy są poniżej jakichkolwiek norm obyczajowych i moralnych ! Na temat załatwiania potrzeby fizjologicznej, lub też ściślej pisząc, (jej sposobu) już się wypowiedziałem. A jeżeli chodzi o te, cytuję: "głupiutkie baby". To w bardzo wielu sprawach, są One od nas mądrzejsze i odznaczają się głębszym spojrzeniem, wyczuciem, czułością i estetyką. Za tem, panowie, Zanim coś napiszecie ? Zastanówcie się dwa razy ! Gdyż sami sobie wystawiacie opinię. Na koniec, pozwolę sobie zacytować Winstona Churchila: "Krytykować może każdy głupiec I wielu z nich to robi." Pozdrawiam. marian L (Hiszpania)

Gość O to napewno napisał facet
Udzielający się na portalu dla kobiet. Bardzo męski mężczyzna . Brawo.

ja również sikam na siedząco- kwestie tylko i wyłącznie higieniczne...mieszkam z dziewczyną i chcę, żeby decha była czysta jak ona sobie usiądzie...jak sikasz na stojąco to nie ma chu...żeby strumień poleciał prosto do klopa, tylko osikujesz wszystko dokoła...zróbcie sobie doświadczenie...trzymajcie metr nad zlewem szklanke z wodą i powoli wylewajcie wodę do zlewu takim samym strumieniem jak siki...na ryju i na ciuchach będziecie zroszeni :-) tak samo zraszasz kibel i wkoło kibla w swojej łazience :-) jak Twojej lasce się to podoba a w seksie lubi piss to spoko :-) tylko, że po kilku dniach te plamy wysychają i jeb i ą strasznie...a potem Wy laski to czyscicie :-)

Gość niewygodna lalka
To ja już teraz wiem, dlaczego u niektórych znajomych tak wali moczem w łazience. :O

Gość A to dooooooobre
Wy laski :) Taa yhy my to czyscimy ;)