Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja79

czy Wasi mezowi,faceci tez sikaja na siedząco???

Polecane posty

Gość tak oooooooooo
nie rozumiem nikogo choć sam jestem facetem a co jak was jednocześnie ciagnie i do sikania i do 2 no to co wysikacie na stojaca a kupa na podloge ????? pozdro

Gość obejzyj sobie ten film
ja rozwiązałem ten dylemat sikam do umywalki

Gość jak sie chce normalnemu
facetowi szczać i srać jednocześnie to wiadomo ze siada, ale jak tylko szczać to robi to na stojąco.

Gość o rzeszty
ze tez jaka niespokojna dusza, w obawie o swoja "meskosc" znowu podniosla ten (w koncu nudny juz) temat :o

Gość bo wiadomo że jak
każdy normalny facet woli być męski niż zniewieściały

Gość czas na pomidora
powiem tak:ci co sikaja na stojaco maja w d swoje kobiety,dzieci,czy innych co z nimi mieszkaja.Zawsze cos tam prysnie a mocz faceta jest w zapachu intensywny.Nie wierze,ze pokazdym sikaniu myja porzadnie kibelek,podloge tudziez sciany.

Gość wykynyky
Mój sika na siedząco i jestem mu za to bardzo wdzięczna, w łazience nie wali moczem nic nie mamy ochlapane. Myślę że robi to ze względu na mnie i dzieci. A ja jestem mu za to bardzo wdzięczna.

Gość vbm28
mój mąż sika na siedząco,przynajmniej nic nie pryska...a twierdzenie ze ci sikający na siedząco to pedały czy cioty jest zupełnie bezsensu...od kiedy to sikanie jest wyznacznikiem orientacji seksualnej ? ....tylko kretyn tak stwierdzi

Gość mam pisuar
U mnie 3 facetów i 3 łazienki w każdej pisuar i bidet i nikt nie sika na siędząco a z bidetu korzystają też faceci.

Gość szmmuu
jak masz pisuar to git, facesi sobie sikaja na stojaco do pisuaru. ale inni faceci slysza dzwony tylko nie wiedza skad, no i sikaja na stojaco do kibla, bo nie maja rozgraniczenia, ze na stojaco to sie sika do pisuaru, albo w plenerze, a do kibla - na siedzaco :o

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
jak dobrze, ze kafeteria istnieje przynajmniej dowiedziec sie mozna, iz faceci sikaja na siedzaco toz to istne spedalenie :D:D:D:D

Gość szmmuu
aha, czyli u ciebie na wsi jeszcze nie odroznia sie dzialania pisuaru od kibla. no coz, i na to przyjdzie kiedys czas 🖐️

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jakbym zobaczyła mojego faceta szczającego na siedzaco juz bym go do łóżka nie wpuściła ,zaminiłabym go na prawdziwego mężczyzne czyli sikającego jak prawdziwy mężczyzna na stojąco. Właśnie spytałam mojego co sądzi o sikaniu na siedzaco to wysłał mi takie spojrzenie ze już wiem ze mam prawdziwego mężczyzne.

Gość szczaw
Skończcie już ciągnąć ten temat bo się normalnie rzygać chce!!! Faktycznie problem,można się załamać..................!!!!!!!!!!!

Gość wybacz szczawie
powiedz facetowi niech i sra na stojaco, bedzie jeszcze bardziej meski :D :D

Gość PalmaBalbina
ja bym chciała taki apel do żon, dziewczyn, matek. Nie obchodzi mnie czy facet sika na siedząco czy na stojąco ale zwracajcie uwagę facetom żeby podnosili deskę. Jak w domu wam to nie przeszkadza to przynajmniej niech u innych tak robią. Za każdym razem jak mamy gości płci męskiej to muszę na własny kibel rozkładać papier toaletowy bo zawsze obszczana deska. Oczywiście sobie po takiej wizycie tą deskę umyję i nie ma problemu, ale jam mamy gości to po prostu się czuję we własnym kiblu gorzej niż w publicznej toalecie.

Gość o matko jaki śmieszny top
mój facet sika normalnie, czyli na stojąco i jeszcze nic nigdy nie opryskał :D i

Gość dfhdfgj
nie k**wa czytam i oczom nie wierzę na siedząco sikają tylko cioty taka prawda każdy domyślny facet wie że przed laniem trzeba podnieść deskę a strumień moczu kierować stycznie do ścianki kibelka nieco ponad powierzchnią wody, woda ma taką cechę jak lepkość która sprawia że mocz przylega do ścianki wiecie k**wa co to jest styczna baranie łby leje tak od gnojka i nic nie chlapie

Gość mam sugestie ....
tak? to az musiales odkopac taki stary temat zeby wszystkim opowiedziesz jak lejesz od gnojka?

prosze was,zakonczcie ten temat... wchodze po latach a tu?...:Ozapomnialam:O zalozenie tego topiku traktuje jako zyciowa porazkę:O ide zglosic temat do usuniecia bo wstyd...

Gość a po co na śmietnik???
pośmiejmy się z ciot co szczają jak baby:P:D

Gość meble-venus
http://venus-meble.eu/ Producent mebli : krzesła, stoły , hokery , meble tapicerowane, fantazyjne kanapy dziecięce i wiele innych KONKURENCYJNE CENY ! - ZAPRASZAM !

Gość tiru riru bom
hahahaha ale sie usmiałam :D gratuluję wszystkim babkom mężów-CIOT sikających na siedząco :D:D

Gość 100%poparcia
dokładnie, frajerskie cioty:D

Gość uziiiiii
to tylko chyba jeszcze w PL takie zakompleksione okazy co swoja wlasna lazienke obszczywuja na stojaco.

Gość a jeszcze ???
dla udowodnienia swojej wlasnej meskosci zreszta :classic_cool: oni jeszcze nie wiedza, ze do sikania na stojaco jest PISUAR lub PLENER. KIBELl zas (wystarczy spojrzec na jego konstrukcje) jest do siadania na nim pupa. :)