Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja79

czy Wasi mezowi,faceci tez sikaja na siedząco???

Polecane posty

Gość Dopóki baby bedą sprzątać
Faceci bedą szczac na stojąco . I tyle w temacie

Gość Gawry33
Czy to zawsze kobiety muszą sprzątać ? Mądry facet niewazne jak sika ważne po sobie potrafi posprzątać !

Gość SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU
zczoch jak byl sam siadalk,a teraz ma sprztaczke to stoji, smierdziel!!!

Gość Pindo głupia ,
Ano MA SPRZATACZKE !!!!!!! Brawo

Gość no i dobrze
heheh

Gość FacetKtórySikaNaStojąco
Ludzie to chyba normalne że my faceci sikamy na stojąco!!! Mamy penisy w wodzie z kibla umoczyć żeby miej pryskało?!?!

Gość gość
Jak dla mnie to pedaly albo c***y sikaja na siedziaca masakra moze niech miniowy zalozol zal

Gość szczęliwa
Kochani przeczytałam wiele komentarzy na temat sikania, szkoda że niektóre osoby podchodzą do tematu bardzo chamsko, można się podzielić swoimi odczuciami czy doświadczeniami bez używania tekstów w niesmaczny sposób. Sikanie, oczywiście sikamy tak jak stworzyła nas natura, ale pod jednym warunkiem, że trafiamy do muszli, że nie bryzgamy do okoła moczem i zostawiamy po sobie czystość. Bo proszę sobie wyobrazić, że to kobiety najczęściej sprzątają te rozbryzgane jak Wy to nazywacie szczochy. Rozumiem szalet publiczny gdzie obawiamy się zarażenia różnymi wirusami, chodź i na to można znaleźć sposób,bo jak by wszyscy siadali do sikania nie byłoby rozbryzganych wirusów dookoła muszli, dodatkowo można by obłożyć deskę papierem. Uważam, że nie ujmuje to nikomu nawet męższczyźnie męskości sikanie na siedząco. Więcej zarazków zostawiamy bryzgając dookoła niż siadając na muszli. Poza tym żony, matki, partnerki nie musiałby szorować smierdzących moczem kibli, bo chyba nie od tego są. Stąd nie rozważajmy i nie zastanawiajmy się czy sikać na stojąco czy siedząco, bo nie to dodaje facetowi męskości. Męski facet to ten, który nie ważne od pozycji sikania zostawia po sobie czystość. Moi Panowie siadają do sikania w domu, i nie mają z tego powodu kompleksów. A ja chętnie posprzątam toaletę bo nie cuchnie moczem.

Gość kupamieci
jak w grze zesrać sie na stojąco ciepłym moczem i tak chodzić ? szukam sposobu i nie wiem jak to zrobić ?

Gość gośćgość
Sikam na stojąco :)