Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonaswojego meza

czy to jest normalne??

Polecane posty

Gość zonaswojego meza

czesc jestem przerazona! wczoraj goscilam znajomych na urodzinach meza,mialam przygotowane jedzenie i alkohol,goscie zaraz po sprowaniu kilka dan stwierdzili ze zamawiaja pizze z dostawa do domu,poczulam sie bardzo dziwnie,fakt ze jestesmy bardzo mlodzi i to byli znajomi z ktorymi na wiele sobie pozwalamy w zartach itd,ale chcialam zeby te imieniny byly wyjatkowe,a poczulam sie zlekcewazona,maz twierdzi ze to nic czym powinnam sie martwic,ale poczulam sie bardzo obrazona tym zachowaniem,wiem ze jestesmy mlodzi ale jakies reguly obowiazuja? nie wiem jak mam teraz sie zachowac w stosunku do tych znajomych

Gość bla bla blanka
następnym razem nie podawać własnych dań tylko zamawiac pizzę (jakąś niesmaczną) i dania rozmrażane. Jejku, co za ludzie? Upadek obyczajów totalny.

Gość gggggggaaaaaa
to zastanów się na urodzinach czy na imieninach ? a po wtóre musisz być denna kucharką skoro goście zdecydowali się na pizzę co nie wyklucza , ze postąpili bardzo po chamsku

Zachowali się niezbyt smacznie... Ale czego sie nie robi w przyjaźni - wybacz im :P A na następna imprezę, postaw im na talerzach numery telefonów do pizzerii! Po co masz sie starać w kuchni i znów być niedoceniona:P

Gość zonaswojego meza
czyli nie mam powodu do zlosci?no troche niesmacznie,poczulam ze to jest jakis cios tym bardziej ze nie rozmwiali prawie wogole ze man tego wieczoru,no ale oni tak "mają" czasami

Gość powiedz lepiej co
przygotowalas. Ale zachowanie gosci niekulturalne

Gość heylinmia b
a zamówili w końcu tę pizze?? mam wrażenie, że jesteś ostro przewrażliwiona!:O

Gość zonaswojego meza
na zrobilam rybe po grecku,salaki,wedliny,postaralam sie i chcialam zeby to wszystko mialo ladna oprawe,zaproponowali ze zamowia ta pizze,ja odmowilam,moja kolezanka rowniez,maz tez,a cala reszta wcinala ta pizze przy stole goscinnym jakby nigdy nic,wydaje mi sie ze nie jestem przewrazliwiona bo wygladalo to na celowe dzialeni :( udalo sie poczulam sie bardzo dotknieta

Gość zonaswojego meza
nie wiem tylko jak odpowiedziec na taki ich "komunikat",jak sie teraz zachowywac

Gość znajomi ostatnia liga
banda chamow - racja. nie wyobrazam sobie takiej sytuacji u mnie w domu a i sama wolalabym wyjsc glodna z imprezy ... cos takiego nono.ja bym sie wkurzyla na maksa

Gość zonaswojego meza
odmowila- to znaczy ze stanela po mojej stronie?zrobili to -bo chcieli mnie celowo urazic,czy zrobili to bo tak kiepskie maja myslenie,ze powinna im wybaczyc? a moze zamowic pizze u nich na imprezie jak bedzie jedzienie?

Gość bezsensuu
musiałaś zrobić wyjątkowo paskudne żarcie lub wyjątkowo cię nie lubią tak myślę