Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cremowa roche

Spotkanie z bylym..Prosze co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość cremowa roche
a co ty mi tu puzlami jakimis zawracasz glowe...babo!!!

Gość cremowa roche
a co ty mi tu puzlami jakimis zawracasz glowe...babo!!!

Gość bez_
tak to jest dylematy,fajnie by bylo wiedziec za 10 lat co bedzie i na tej podstawie podjac decyzje ale nigdy nie wiesz pokinie sprobujesz jak związek był ciężki to możę nie ryzykować, a z drugiej strony może teraz jest chwila dla was najważnieszja szczera rozmowa chyba, wiesz takie udawanie że nie zależy .... sama straciłam na tym szansę na może coś, byłam po rozstaniu i zaczęło sie cos z kolega krecic ale ja tak mu nagadałam jak Ty byłemu, że on koelga, że dobra zabawa, na zasadzie nic powaznego nie chce, teraz po 3 latach mysle co by bylo gdyby, moze spotkajcie się i szczerze pogadajcie, słuchaj co on ma do powiedzienia ale nie z punktu widzenia zacznijmy od nowa jak bysmy się teraz poznali ale razem poanalizujcie co bylo nie tak, a teraz by było ok.... dlaczego wtedy sie rozstaliście a teraz może wyjść, jeśli on chce a Ty z nim nie pogadasz może za 5 lat będziesz sobie pluła w brodę, a może to już całkiem skończona historia, wtedy zrezygnuj

Gość buba125
dziewczyno, umów sie z nim szybko w sprawie tego szalika, i powiedz, że jednak chętnie wyjdziesz na kolacje, do kina czy coś w ten deseń. o ile oczywiście Ci naprawde na nim zależy. Co Ci szkodzi jeszcze raz zobaczyć jakby to było? nic nie tracisz, nie wyczytałam nic że jesteś zajęta lub masz innego adoratora;) ale tak w sumie- zastanawia mnie czemu on wtedy uciekl? dal ci jakis powod? bez sensu, zerwal a sytuacja wyglada tak jkabys to ty go rzucila.