Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totabrio

Mój facet - czy u was też tak to wygląda?

Polecane posty

Gość totabrio

Po obejrzeniu rozmów w toku doszło do mnie... Mój facet bardzo często, prawie zawsze "zapomina" umyć zęby wieczorem Kąpie się najczęściej co drugi dzień, bo zasypia zanim dotrze do łazienki a jak chce "coś więcej" to nawet nie pomyśli, że przydałoby się podmyć Jak sprawa wygląda u waszych facetów?

Gość frentii
No to masz faceta-oblecha:O

Gość totabrio
mój po 3 latach jakoś się nie wstydzi :( wczoraj chciał seksu oralnego i mu w końcu powiedziałam co tam czuć to się obraził:)

Gość aaaa...
cos w tym troche jest..jesli chodzi o zeby to moze nie.. nie moge powiedziec zeby moj face o siebie nie dbal albo o higniene..ale tez czasem zadrza sie mu wykompac nie dzien w dzien tylko dzien pozniej..ale nie moge poiwdziec zeby byl jaks przepocony lub cos bo bym to skomentowala..nie przeszkadza mi to bo ani nie wchodzi do lozka smierdzacy czy cos takiego :) moj facet jest grafikiem,siedzi wiekszosc czasu przy kompie wiec nie ma nawet okazji sie tak spocic lub wybrudzic..

Gość totabrio
mi nie przeszkadza jak jest po nocy ale po całym dniu, myślę że to jednak przesada

Mój dba o czystość. Zawsze jak się spotykamy to jest pachnący. O zęby również dba.

Gość totabrio
kurcze, muszę to naprawić jak mu delikatnie powiedzieć?

Ale po co chcesz to robić delikatnie? po prostu powiedz mu,że przeszkadza Ci jego brak dbałości o higenę. Mój mężczyzna bardzo dba o siebie i nie muszę mu mówić,żeby poszedł się wykąpać , czy też obciął paznokcie u rąk czy stóp. Najcudowniejsze jest to ,że każdego poranka wymyka się z lóżeczka myje ząbki i budzi mnie ze świeżutkim oddechem ! ;)

Gość rexonka.
Bierzesz do ust penisa po calym dniu niemycia?:O Zaraz sie zrzygam...I jak tu szanowac kobiety, ktore same sie nie szanuja.

Gość totabrio
chyba masz racje spróbuję bez ogródek tak dalej być nie może

Niestety takim facetom jak Twój trzeba powiedzieć prosto z mostu a nie używaż jakiś podstępnych sztuczek. Powiedz ,że wręcz razi Cię jego nieprzyjemnie pachnący wacek :P mogłoby być o wiele przyjemniej gdyby... ;D

Gość totabrio
jakoś szczególnie mi nie przeszkadzało ale od niedawna zaczęło dodam że ja z higieną na bakier nie mam

Tak czytam i się trochę dziwię... Jak z moim mężem pierwszy raz uprawialiśmy seks, to po prostu go wprost zapytałam, czy umył "wacka" :) Wydawało mi się to normalne... Wykąpał się, ale potem jeszcze poszedł do łazienki siku i po prostu go zapytałam wprost, a on mi powiedział, że tak. Czasem nie chce mu się kąpać i mówi, że sie dziś nie kąpie, ale jeszcze na prawdę to się nie zdarzyło ;) Tyle, że on też pracuje przy komputerze cały dzień i pewnie jakby tak wszedł do łazienki i tylko wymył strategiczne miejsca, to bym się nie kapnęła. :)