Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałam życie z kretesem

gdzie znaleźć faceta?

Polecane posty

Gość przegrałam życie z kretesem

nigdy nie sądziłam, że zadam takie pytanie, bo a) dotąd było mi wszystko jedno czy jestem sama, czy nie, b) twierdziłam, że jak sam się znajdzie to będzie. problem w tym, że samo to się nic nie robi, a ja samotnie już nie wyrabiam, gapię się na pary, na facetów z obrączkami, na baby z obrączkami, na starych ludzi na ławeczce w parku i wyć mi się chce, bo coś w życiu tracę, rodzeństwo od 17 roku życia chodzi na randki, ma wspomnienia i doświadczenia, a ja się chyba na średniowieczu zatrzymałam. faceta nigdy nie miałam, niby młoda jestem, bo 21 lat na karku, ale co mi po tym jak z facetem to ja mam styczność jedynie w okienku w kiosku albo na uczelni (ale tu to się ogranicza do "cześć" i kilku pytań, pominę, że w grupie facetów jest trzech, każdy zajęty.) mam same zajęte koleżanki, gdzie nie pójdę to lecą dyskusje o problemach w związku, nie mogę się podłączyć i pogadać, bo tego nigdy nie miałam i nie mam zdania na ten temat. na imprezy nie chodzę, bo nie mam na to czasu, żebrać i prosić o swatkę się nie odważę, bo aż tak się chyba nie poniżę, nie wiem co ja mam robić. brzydka nie jestem, faceci się na mnie gapią, a ja się gapię na nich i na tym się kończy. ludzie, gdzie wy znaleźliście drugą połowę? 😭

Gość przegrany z kredensem
Nie masz powodzenia , zmień to , zmień coś w swoim wyglądzie , masz ładne uda , eksponuj je . Masz może ładne piersi ? eksponuj je . :classic_cool:

Gość aaaa...
znalesc mozna w najmiej oczekiwanym miejscu i o najmniej oczekiwanym czasie:) widomo mozna pojsc na impreze,..facetow tam sporo nieraz intesujacych i naprawde fajnych..tylko jest tak ze jak facet jest wolny i idzie na impreze to generalnie nie liczy na to ze znajdzie tam milisc swojego zycia..moze z jakas panna pogada, moze jakis sex bez zobowiazan..i nie generalnie wydaje i sie ze nie latwo znalesc kogos otwartego na zwiazek w taki miejscu..moge sie mylic, bo pewnie jest sporo osb ktore dzieki takiej imprezie sa w fantastycznych zwiazkach :) ja mowie generalnie.. szkola jest dobtym miejscem..jakas impreza integracyjna..jakis spotkanie po zajeciach..tylko ze jak piszesz faceci z twojej grupy jjuz sa zajeci. ja jestem zdania zeby nic na sile nie szukac..nie zgrywac zdesperowanej, i nie robic na glos biedy ze jak to ci zle ze jestes sama..zmienic sie troche,wychodzic..dawac mozliwosc fajnym facetom zeby cie zauwazylii..