Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dola28

mam 28 lat i wrazenie ze wszystko juz za mna,cale zycie i nic mnie juz nie czeka

Polecane posty

Gość mam dola28

wy tez macie czasami takie mysli?

Ja mam 26 lat i czasami myśle że już życie się dla mnie skończyło , że to juz niema sensu .ale niby muwia ze życie zaczyna sie po 40 więc sie troche pocieszam

Gość ja mam 29 lat i tez
czasami tak mysle...nawet nie mam faceta a inni w moim wieku juz rodziny maja...ech to chyba ten przyslowiowy kryzys przed 30-stka...

Gość mam tak caly czas

Gość mam tak caly czas

Gość Jagna z bagna
też tak myślałam, a rok później zdarzyło się coś mega niesamowitego.

Ja mam 26 lat i też czasami myśle że to co miało byc piękne to juz za mną a teraz tylko czekac do starośći

Gość prawie rówieśnica
ja też miewam czasem takie myśli,że to i tamto przeszło mi koło nosa itp,jestem rok młodsza:)

Gość karoolciaq
Ja tak mam ... chociaż mam dopiero 20 lat. Wiem, że wiele jeszcze przede mną...ale od jakiegoś czasu mam dziwne myśli, że już jestem na wszystko za stara, że czeka mnie już tylko wyprowadzka na swoje ( calkowita odpowiedzialnosc), problemy rodzaju finansowego, pieluchy itp... wszystko co robie wydaje mi sie byc bez sensu ;| Wiem, ze jestem mloda, ale to nie zmienia stanu moich mysli.

Ja tam miałam w wieku 25-27 lat,ale później stopniowo i sukcesywnie zmieniałam swoje myślenie, odganiałąm czarne myśli, wyszłam z dołka i teraz wieku 29 lat wierzę,że co najlepsze dopiero przede mną. Warto mieć wokół siebie dobrych ludzi, warto być dobrym człowiek, warto uwierzyć w siebie.

Gość karoolciaq
Ja tak mam ... chociaż mam dopiero 20 lat. Wiem, że wiele jeszcze przede mną...ale od jakiegoś czasu mam dziwne myśli, że już jestem na wszystko za stara, że czeka mnie już tylko wyprowadzka na swoje ( calkowita odpowiedzialnosc), problemy rodzaju finansowego, pieluchy itp... wszystko co robie wydaje mi sie byc bez sensu ;| Wiem, ze jestem mloda, ale to nie zmienia stanu moich mysli.

Ja tam miałam w wieku 25-27 lat,ale później stopniowo i sukcesywnie zmieniałam swoje myślenie, odganiałąm czarne myśli, wyszłam z dołka i teraz wieku 29 lat wierzę,że co najlepsze dopiero przede mną. Warto mieć wokół siebie dobrych ludzi, warto być dobrym człowiek, warto uwierzyć w siebie.

tak z tymże ja mam 26 lat:) ale tylko teraz mam czasem takie mysli, bo ogolnie z natury jestem optymistka. ale ten rok byl dla mnie bardzo ciezki

Gość karoolciaq
HEY! Ja mam tak samo chociaż mam dopiero 20 lat. Męczy mnie jednak od jakiegos czasu myśl, że powinam powoli zaczac myslec o wyfrunieciu z gniazda... wlasne mieszkanie, slub, pieluchy. Coś okropne. To jest dla mnie tym bardziej dziwne, bo mam stałego faceta, którego kocham i zawsze marzyłam o tym żeby juz z nim zamieszkac, marzylam o slubie..a teraz im blizej tym wieksza depresja.

Gość kubus szynka
taaaa, tez tak czasem mam, mimo ze jestem mloda mezak\tka, na ost roku studiow :o

Gość kubus szynka
taaaaa, mimo ze jestem mloda mezatka na ost roku studiow :o

tak z tymże ja mam 26 lat:) ale tylko teraz mam czasem takie mysli, bo ogolnie z natury jestem optymistka. ale ten rok byl dla mnie bardzo ciezki

kafe na chwile zwariowalo, stad nasze podwojne posty;) ejjj nie dolujmy sie , w zyciu najwazniejsza jest chyba zabawa i fajne chwile, bo innego sensu to ja nie widze..