Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła młoda mama...

Proszę o rady...

Polecane posty

Gość Przyszła młoda mama...

Mam pytanie, musicie mi na nie odp, prosze... 🌼 A mianowicie: . Waze 73 kg, jestem w 2 miesiacu ciazy, czy duzo przytyje? . Jak zgubic wagepo ciazy? . Czy ta duuuuza waga zawsze zostaje? Slyszalam tez takie opowiesci ze jesli kobieta jest na poczatku ciazy przy kosci to po cazy bedzie chudsza....?!?!.. Co mam robic aby nie przytyc?? :)

". Waze 73 kg, jestem w 2 miesiacu ciazy, czy duzo przytyje?"Nie piszesz ile otyła, czyli masz np 150 cm i ważysz 73 kg to wiele przytyć nie powinnaś natomiast jeśli jesteś przeciętnej budowy to to ile przytyjesz zależy od:- czynników dziedzicznych- trybu życia- tego co będziesz jadła i o jakich porachNIE MA jednoznacznej odpowiedzi na Twoje pytanie bo często wszystko zalezy od Ciebie." Jak zgubic wagepo ciazy?"Tak, jak przed ciążą :) Dieta i ćwiczenia. Ot.". Czy ta duuuuza waga zawsze zostaje?"Jak siedzisz przed tv i się obżerasz, to owszem, raczej sama nie spadnie ;) A może nawet wzrosnąć! :)W bardzo rzadkich przypadkach kobiety mają problem ze schudnięciem (wiąże się to z czynnikami chorobowymi). Reszta przypadków to przejaw lenistwa.

"Nie piszesz ile mierzysz" -> zamiast "nie piszesz ile otyła" ;)