Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawoszka1111

Ciąża czy nie..? ZDJĘCIA TESTU

Polecane posty

To ja Cię pocieszę... Jestem pod koniec 10 tygodnia, od początku było super, apetyt na wszystko, dobre samopoczucie i oprócz rozdrażnienia i większej senności to bosko... aż tu nadszedł przełom 7 i 8 tygodnia kiedy to nastała apokalipsa... Zaczęłam brać nospę na rozluźnienie mięśni macicy i po tej nospie jak zaczęło mnie mdlić!!! całodzienne mdłości, nic jeść mi się nie chciało właściwie, jadłam bo wiedziałam że muszę. Odstawiłam nospę za radą lekarza ale mdłości całodzienne nie przeszły, co gorsze nadal są ale nasilają się co 3 godziny i muszę (choć mnie mdli jak pierun) zjeść bo inaczej robię się blada, nogi mi drżą, prawie mdleje i siedzę nad toaletą... Dodatkowo rano wstaję niewyspana, wracam z pracy i kładę się spać, śpię pomiędzy 16 a 19 wstaję bo mnie mdli i muszę zjeść i znów idę spać, w nocy budzę się oczywiście 2 razy na siku, rano wstaję i abarot... Dodatkowo jak cokolwiek zaczynam robić to strasznie szybko się męczę i muszę koniecznie usiąść i odpocząć... Może ktoś podejrzewać że może jakąś ukrytą chorobę mam ale wyniki badań ok super wyszły co lekarz skwitował "tak już w ciąży bywa" :D ale nie żałuję, już się doczekać nie mogę kolejnego USG (11 grudnia) Pozdro :D

Gość Kawoszka1111
Dzięki za numer gg:). Póki co idę zrobić dla NAS śniadanko - niesamowite jest nawet to pisać:).

Gość Mała zdenerwowana
Fantasia 1983 no powiem ze tez tak mialam ale od6tyg mnie wzielo i dlatego jestem od pocztku na l4 bo do 12:00wstac z lozka niemoge ale niekazda tak le znoi ciaze;)ja w mojej rodzinie chyba pierwsza jestm co ma takie objawy a jesc trzeba malo i bardzo czesto to naprawde pomaga;)trzeba tez jesc to na co w danym momencie sie ma chec to zapewni ze mdlosci przynajmniej na chwile odejda ja przynajmniej tak mam ze jak mam chec na frytki to musze je zjesc bo wiem ze jak je zjem to bedzie mi lepiej i tak jest :)pamietam jak zachcialo mi sie zupki amino pomidorowej moj maz az buzie otworzyl ze zdziwienia szukal wieczorem sklepu byl w szoku bo niejadalam wczeniej tych sztucznych zupek a widzisz tu zjadlam i przeszlo mi;)nietrzymac tez moczu ani kupki to tez powoduje zamulanie;)

Gość Kawoszka1111
O rany... jeżeli ja również będę miała takie objawy, to w życiu nie uda mi się utrzymać ciąży w tajemnicy... A czy któraś z Was też miała silne bóle głowy?

ja tez gratuluje, moje testy wygladaly tak samo, zrobilam ich az 3 dla pewnosci, poszlam do lekarza ale bylo za wczesnie, kazala mi przyjsc za 3 tygodnie bo jeszcze nic nie bylo widac, rzeczywiscie jeszcze za wczesnie na usg, kazdy dobry lekarz ci to powie, po co ma robic jak i tak nic nie zobaczy, a ty sie bedziesz tylko stresowac. Co do poronien, to pewnie ze sie zdarzaja, ale nie w 60 %, przesada, panienka chyba ci pwoiedziala tak z zazdrosci, bo w ogole nie wiem o co jej chodzilo, ja mialam takie kreseczki i dzis jestem w 16 tc :) powodzonka i dbaj o siebie teraz

Gość mała zdenerwowana
zawsze trzeba byc dobrej mysli i niedopuszczac opcji poronienia dlaczego akurat moze ci sie to zdazyc niemyslec o tym:)

Gość Mała zdenerwowana
Olcia CK a czy twoje szczescie juz wierci sie widocznie?

Gość mała zdenerwowana
ah i mam pytanie do mam czy w 13 tyg tez mialyscie taki wielki widoczny brzusio??

jak chcesz dzieciaka i jestes na niego gotowa to moje najszczersze gratulacje🌼 jesli to tragiczna wpadka ktorej skutki snia ci sie po nocach jako najgorszy koszmar,to moje kondolencje z okazji zaglady twojego zycia i trzymanie kciukow za znalezienie dobrego specjalisty i usuniecia problemu🌼 tak,to ciaza,na sto procent(chyba ze bierzesz leki zawierajace ten hormon).slaba kreska nie oznacza ze ciazy nie ma,nawet jak jest niewyrazna to zwiastuje bachora:D

Gość mmmmmmmqwert
hej gratuluje :) nie znam cie,ale i tak gratuluje:)

Gość Mała zdenerwowana
Cmentarna Dziewica ja mysle ze ona sie cieszy nienlezy do kobiet kore z wlasnej glupoty szukaja innego usprawiedliwienia swojego stanu :)niepiszcie tu plis o usuwaniu ciazy:/to smutne i okrutne

Uwielbiam takie prowokacje - bosko - po co tu przychodzisz skoro masz takie radykalne poglądy, idź precz hieno cmentarna (a nie dziewico...)żerująca na radości innych... Co przyszłaś się posilić kosztem innych? Turlaj dropsa maszkaro!!! i poszukaj tematu na forum - jestem nieszczęśliwa, gdzie mam szukać pomocy...albo idź na wiec feministek a nie komentujesz tematy osób które pragną mieć dzieci! Nie rozumiem tego komentarza, koszmar... niektórzy ludzie są jednak niereformowalni...

Gość mała zdenerwowana
Fantasia 1983 takie jak ta cmentarna tez beda matkami polkami na kazdego przychodzi czas albo poprostu jest tak zakompleksiona laska ze potrzebuje podbudowac sie sztucznym feminizmem bo feministki z prawdziwego zdazenia nieodwiedzaja takich wiecow szczesliwych mam...

Gość mała zdenerwowana
...albo jest nieszczesliwa zawistna nieumie sie cieszyc ze szczesia innych niewiem skad w ludziach tyle swinstwa... jestem nieszczesiwa wiec dlaczego inni moga nosic ze soba szczescie:/hmmm paranoja takie najczesciej kiedys spotkala krzywda albo sama usunela ciaze a teraz tego zaluje i prubuje sie znalezc jakos w tej syt... ps/sory za literowki;)

Gość Mała zdenerwowana
sprawdzam czy tez uda sie taki suwaczek piekny jak wy macie

Gość mała zdenerwowana

Gość mała zdenerwowana
cos niewyszlo:/

Gość mała zdenerwowana
udalo sie

Gość gratulacje
mala zdenerwowana ja jestem w 17 tyg i nie mam brzucha :)

Gość mała zdenerwowana

Gość mała zdenerwowana
:)wow ja mam brzusio jak w 5miesiacu:)nawet p.doktor mi powiedziala tak:)

Gość mała zdenerwowana
Siuneczka przykro mi napewno przyjdzie twoj czas;)

Gość Kawoszka1111
Witam kobietki:) do Cmentarnej - dziękuję za gratulacje, wybieram tą opcję, bo bardzo się cieszę na to dziecko:). A Wy się dziewczynki nie dajcie podpuszczać:). Tak to już jest, że każdy ma prawo chcieć lub nie chcieć dzieciaczka, a dla tych, które nie chcą, to jest właśnie bachor itd itp. Chociaż też troszkę przeszły mnie ciarki na tekst o usunięciu:P. Wczoraj zrobbiłam test, koleżanka mi przyniosła w prezencie:) i wyszły już ładne dwie kreski, jeszcze nie takie same, ale już ta druga jest ładna i widoczna bardzo:D. Swoją drogą - stwiedziłam, że cały biznes testów ciążowych nakręcają kobiety, które już są w ciąży, bo muszą się przekonać na 1000% :P. Ja tak mam w każdym razie:) Nie mogę się doczekać wizyty u ginekologa, mam 2 grudnia jak już pisałam. Póki co ciągle się denerwuję, że coś się może stać, ale staram się jakos uspokoić:). Kupiłam wczoraj parę maleńkich, maleńkich skarpetek i dałam mężowi:). Słodkie to takie, kurcze....