Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kłopocik ona 23

i co ja mam zrobic? poradźcie, błagam

Polecane posty

Gość mam kłopocik ona 23

Rok te,u poznałam mężczyznę, uczuł mnie jeździć konno, strażak. :/ Teraz po roku sie odezwał, że chce się koniecznie ze mną spotkać na kawkę. Wszystko byłoby świetnie, ale on jest żonaty. Nie wiem czy on raczej po koleżeńsku, czy..... coś się u niego zmieniło. W sumie dzieki iemu jestem w podobnej branży, dał pomysł, a teraz się troszkę obawiam...... A może niepotrzebnie? nie można tu pytać o kawę na ławę.... ja jestem mu strasznie wdzięczna za pomysł.... troszkę rok temu go znałam, kupiłam mu flaszkę w ramach podziekowania.... ja mieszkam od niego 30 km, ale pracuje 500 km stąd, także jestem teraz na urlopie, i powiedział, ze musimy się spotkać...

Gość zrób mu loda

Gość nie rozumiemmm
a jaki problem iść ze znajomym na kawe??

Gość ertertrtertet
jak chcesz być kochanką. chcesz seksu z nim, to się spotkaj a jak nie to nie licz, że on chce kawkę tylko wypić i wbij sobie do głowy to, że ON MA JUZ KOBIETĘ - JEST ŻONATY !!!

Gość mala22lb
Skoro on ma żonę, a mu sie podobałaś to trzymaj się z daleka .Odmów, bo możesz zrobić komuś krzywdę albo sobie.To chyba najlepsza rada.

Gość zrób mi laskę totalnie

Gość ertertrtertet
Nie jestem kobietą autorko. Jestem facetem i wiem jak myślą faceci. Nie licz na to, że on szuka tylko koleżanki na pogaduchy czy przyjaciółki.

czyli nie iść na kawę ze znajomym bo ma zonę, tak? A nie macie znajomych kobiet/mężczyzn - tak z drugiej strony piszecie jakbym sie pisała na łózko z góry. A ja tak nie chce!!!! to jest moim celem uwiedzenie go!

Gość njjhjkkkk
ja bym sie nie spotykala

Gość hehehell
ja mam podobnie ale jest po rozwodzie chociaz ;]]]

Gość a do czego Ci potrzebna
ta znajomość? Czy to Ci coś da? Na cholerę Ci facet do kawki? Nie masz stałych znajomych? Od takiej niewinnej kawki się zaczyna. Moim zdaniem chłop ma chęć na skok w bok i sobie przypomniał o sprzyjającej mu dziewczynie :O